• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az Arsenal is megkereste Rafaeléket



    A Manchester United brazil ikerpárját, Rafael és Fabio Da Silvát egy játékosmegfigyelő megpróbálta az Arsenalhoz csábítani, mikor még a Fluminensében játszottak.

    Rafael Da SilvaA The Sunban megjelent hírek szerint egy meg nem nevezett brazil megfigyelő 15 éves korukban felkereste az ikreket, mondván, az Arsenalnak dolgozik.

    A két szélsőhátvédnek ekkor már engedélyt adott a Fluminense, hogy a Manchester Uniteddel eddzenek és később akár oda is igazoljanak.

    Az ismeretlen játékosmegfigyelő azonban arra bíztatta a két brazilt, hogy engedély nélkül, titokban írjanak alá az Ágyúsokhoz.

    “Nem nagyon örültünk neki, hogy ilyen módon próbált elcsábítani minket.” – mondta Rafael.

    “Azt mondta, hogy az Arsenaltól jött és egy edzésre próbált elhívni minket. Akkor már kapcsolatban álltunk a Manchester Uniteddel és egyszer már edzettünk is náluk, engedéllyel.”

    “Ez az ember viszont úgy akart minket Angliába vinni, hogy nem szól a Fluminensének. Természetesen nemet mondtunk, mivel a Fluminensében keztdünk focizni és sokat köszönhetünk nekik.”

    Fabio is elmondta a véleményét: “Idegesítő helyzet volt. Aláírhattünk volna az Arsenalhoz, sok pénzt kaptunk volna, de mindezt a Fluminense háta mögött.”

    “Édesanyánk azt mondta: ‘Nem, fiúk, a Fluminense jó volt hozzátok. 11 éves korotok óta ott játszotok, azt akarom, hogy jól cselekedjetek.'”

    “Ekkor úgy döntöttünk, hogy a Unitedhez igazolunk, mivel ez volt a legjobb a Fluminensének is. Aláírtuk a Manchester ajánlatát, ezzel pedig vissza is utasítottuk az Arsenal megfigyelőjét.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: