• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A United nevetségesnek tartja a City tervét



    A Manchester United pénzügyi igazgatója, David Gill komolytalannak tartja a Manchester City tervét, miszerint 135 millió fontért leigazolja Cristiano Ronaldót.

    Sulaiman Al-Fahim, a milliárdos arab üzletember azzal a tervvel állt elő, hogy világverő csapatot farag a Cityből és terve megvalósításához a United sztárjára is szüksége van.

    Az Abu Dhabi United Group vezetője akkora összeget adna a portugálért, melyen minden klub erősen elgondolkodna.

    “Ez egy érdekes nyilatkozat volt, de inkább a szurkolóktól szoktuk meg a hasonlókat.” – mondta Gill a BBC-nek.

    “Érdekes, hogy amikor Alex (Ferguson) megemlítette egy interjúban, hogy szeretné leigazloni Dimitar Berbatovot, illegális megközelítéssel vádolták és a Premier League-nél is fel akarták jelenteni.”

    “A City tulajdonosa Cristiano mellett Torrest és Fabregast is megemlítete ugyanabban a nyilatkozatban, szóval szerintem megfelelő iróniával kell kezelnünk a helyzetet.”

    “Soha nem találkoztam még az úriemberrel. Fantasztikus mennyiségű pénze van, amivel fenekestől fel lehet fordítani az egész futballt, ezért nem hiszem, hogy mindent komolyan kellene venni, amit mondott.”

    “Természetesen minden beérkező ajánlatot meg fogunk tárgyalni Alexszel és a tulajdonosokkal. Ez rengeteg pénz egyetlen játékosért, de nem arról vagyunk híresek, hogy eladjuk a legjobbjainkat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: