• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A WHU megegyezett a Sheffielddel  A West Ham United és a Sheffield United peren kívül megegyezett a Carlos Tevez-ügyben. A londoniak anyagilag kárpótolják majd a Pengéseket.

  A West Ham és a Sheffield végre megegyezettA csapatok nem hozták nyílvánosságra a kárpótlás összegét, de úgy tudni, a Kalapácsosok 10-15 millió fontot fizetnek majd a Sheffieldnek öt éven keresztül, részletekben. Ez jóval kevesebb, mint a piros-fehérek korábbi, 45 milliós követelése.

  A jelenleg a Manchester Unitedben futballozó Tevez a 2006/07-es szezont kölcsönben a West Hamnél töltötte Javier Mascheranóval együtt. Később szabálytalanságokat találtak a szerződésében, ami miatt a Premier League 5,5 millió fontra meg is büntette a fővárosiakat.

  A Sheffield annak idején egy esetleges pert is kilátásba helyezett, mivel szerintük nem ők, hanem a WHU esett volna ki, ha az argentin csatár nem lő sorsdöntő gólokat.

  “Mindkét klub örül, hogy sikerült megegyezni a kompenzáció összegét illetően. A Sheffield United és a West Ham United viszálykodása ezzel véget ért.” – mondta londoniak pénzügyi igazgatója, Scott Duxbury.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: