• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cazorla élvezi, hogy Wilshere a csapattársa!  Az Arsenal középpályása, Santi Cazorla elismerte azt, hogy meghökkent azon, milyen jó a csapattársa, Jack Wilshere.
  A 21 éves Wilshere újra a kezdő tagja 14 hónapos kihagyás után, és nagyon fontos emberré vált a BL helyért vívott harcban.
  Cazorla biztos abban, hogy az angol válogatott játékos egyértelműen javulhat még, ha továbbra is egészséges lesz.
  “Az, hogy ő visszatért a sérülésből, egy nagy pluszt ad a csapat számára, és remélem ezen a szinten marad, mert nagyon jó,” mondta Cazorla a hivatalos weboldalnak.
  “Nem sokat tudtam róla mielőtt idejöttem, mert sokáig volt sérült.
  “Meglepett, mert egy nagyon komplex focista.
  “Fiatal és nagy jövő előtt áll, de még mindig van lehetősége arra, hogy fejlődjön. Nem kételkedem affelől, hogy még sokkal fontosabb szerepet is játszhat majd.”
  Cazorla beszélt arról is, hogy milyen a kapcsolata a játékossal, és arra készül, hogy a középpálya többi játékosával is jobban megértesse magát.
  Az egykori Malaga játékos hozzátette:” Az, ahogy ő játszik, az tiszteli az én játékomat is.Hasonló poszton játszunk, és ez megkönnyíti azt, hogy nagyon jól megértsük egymást.
  “Valami extrát ad hozzá a játékhoz, és fokozatosan meg akarom ismerni a stílusát, hogy így az én stílusom is fejlődjön.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: