• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Manchester City közel áll Isco leigazolásához!  A Premier Leagues csapat pénteken találkozik a Malagaval, hogy egy esetleges átigazolásról beszéljenek.
  A két csapat képviselői pénteken találkoznak, hogy egyeztessenek, mivel a City hajlandó lenne 23,5 millió eurót, valamint 11,7 milliót fizetni a spanyol játékmesterért.
  A Malaga nagyobb összeget akar Iscoért, de a Goal szerint a PL-es csapat közel áll az átigazoláshoz.
  A középpályás iránt a Real Madrid is érdeklődött az elmúlt hónapokban. A játékos jelenleg Ibizan van, miután a múlt héten megnyerte Izraelben az U21es EB-t. Ha meg tudnak egyezni pénteken, akkor a jövő hét elején már Manchesterbe utazhat orvosi vizitre.
  Spanyol jelentések szerint már előrehaladott tárgyalásokat folytat Madridban, mivel Zidane szerint kulcsszerepet játszana a Bernabeuban.
  A City viszont megelőzheti a Realt, mivel az új vezetőedzőjével, Manuel Pellegrinivel dolgozott az elmúlt szezonban.
  A City az elmúlt év óta figyeli a játékost, de a nyárig várnia kellett, miután Isco meghosszabbította a szerződését, melyben 35 millió euróra nőtt a kivásárlási ára.
  A középpályás a City ügyvezetőjének, Txiki Begiristainnak az egyik fő célpontja. A csapat listáján szerepel még Edinson Cavani, Thiago Alcantara és Diego Novaretti is, miután leigazolta már Jesus Navast és Fernandinhot.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: