• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Myhill aláírja új West Bromos szerződését!  A WBA kapusa, Boaz Myhill a Midlands klubhoz kötötte a jövőjét, miután 2 évvel meghosszabbította a szerződését.
  A walesi válogatott, Ben Foster helyettese, és jól teljesített, mikor szükség volt rá.
  Foster sérülése miatt Myhill 7 alkalommal kapott lehetőséget novemberben és decemberben, amikor a csapat legyőzte sorozatban a Wigant, Chelseat, Sunderlandet, valamint a West Hamet úgy, hogy gólt sem kapott.
  Myhill kölcsönben volt az elmúlt szezonban a Birminghamnél, ahol 47 alkalommal játszott, de a West Bromnál maradt a jövőben is, miután 2016 júniusáig hosszabbított.
  A WBA sport és technikai vezetője Richard Garlick megdícsérte Myhillt a teljesítményéért a klub weboldalán.
  “Láttuk ebben a szezonban, hogy milyen fontos, hogy legyen egy jó kettesünk. Boaz nagyot tett hozzá a sikerünkhöz, és helyettesítette Ben Fostert sérülése idején,”mondta.
  “A Barclays Premier Leagueben elengedhetetlen, hogy legyen egy kettesed, akiben megbízol, és egy kettesed, aki bármikor lehet 1-es is.
  “Mindenki megbízik egymásban a csapatnál, és Luke Danielssel eggyütt 3 jó kapusunk van, akik odateszik magukat az edzésen, jól megértik egymást.
  “Nagyszerűen dolgozott Dean Kiely, mivel erős a csapat kapus része, mivel mindegyik kapus boldog,h a segíthet a másiknak, és nem számít épp melyikük játszik.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: