• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini: Ez egy fontos győzelem volt!  Manuel Pellegrini szerint nagyon fontos győzelmet arattak a Liverpool ellen, az Etihad Stadiumban.Pellegrini
  A Liverpool vezette Karácsonykor a tabellát, viszont most csak a 4. helyen áll, miután a Boxing Day-en kikapott a Manchester Citytől.
  Philippe Coutinho 24.percbeli gólja révén vezetett a Pool, de ezt kiegyenlítette Vincent Kompany fejese, Alvaro Negredo góljával pedig már vezetést szerzett a hazai csapat az első félidő vége előtt.
  A győzelem révén a City 2. a tabellán, 1 pontra az 1.helytől. Pellegrini a meccs után elmondta, hogy mennyire fontos volt ez a győzelem.
  “Nagyon fontos volt ez, mivel a Liverpool volt a legjobb a Premier Leagueben, az 1.helyen álltak a meccs előtt.
  “Szóval ha ők nyertek volna, akkor már 4 pontra lettek volna tőlünk, így nagyon fontos győzelem volt ez. 1-0-nál a csapat megmutatta azt is, hogy van tartása, és, hogy tud harcolni.
  “Nagyon boldog voltam a csapat reakciója miatt. Nem volt egyszerű egy ilyen csapat ellen, főleg a kontrák miatt.
  “Ha 1-0-ás vesztésre állsz, akkor nagyon könnyen területet nyitsz az ellenfélnek, de úgy gondolom, hogy ma nagyon jól védekeztünk.”
  A City szombaton a Crystal Palace ellen fog játszani, és Pellegrini vágya az, hogy ha az Új Évet már az 1.helyen kezdje a csapat.
  “Közel vagyunk az 1.helyhez. Meglátjuk mi történik, mivel még a bajnokság fele hátra van.
  “Még itt van számunkra az egész retúr, ami nagyon szoros lesz, mivel 5 vagy 6 csapat harcol a bajnoki címért.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: