• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ramsey sérülése érzékenyen érinti az Arsenalt!  Az Arsenal az ünnepi időszak fennmaradó részét a jó formában levő Aaron Ramsey nélkül kell letudja, mivel a játékos lebicegett a West Ham elleni 3-1-es győzelem alkalmával.Aaron Ramsey
  A walesi kapitány, aki a Boxing Dayen lett 23 éves, eddig 10 gólt szerzett idén a csapatnál, minden sorozatot figyelembe véve. A játékos bicegve hagyta el a pályát a 65.percben.
  Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger ezt mondta: “Combizom húzódásnak néz ki. Nem tudom mennyire nagy a sérülés, de a Karácsonyi időszakot biztosan kihagyja. A születésnapja is ekkor volt.
  “Nem tudom mennyi időt kell kihagyjon, de meglátjuk holnap. Tudjuk, hogy húzódás, de meg kell lássuk még mi a helyzet.”
  A francia gyorsan kiemelte csapata teljesítményét is, amely visszatért az 1. helyre, köszönhetően Walcott duplájának, valamint a csereként pályára lépő Lukas Podolski góljának.
  “Úgy érzem, hogy ellenőriztük a meccset, de volt egy nehéz időszak, amikor minden másképp alakulhatott volna. Ez a második félidő első 10 perce volt, amikor a West Ham betalált, és volt egy fejesük is, így simán 2-0 lehetett volna.
  “Ez volt a meccs fordulópontja, mivel sok helyzetünk volt. Nem lőttük be a helyzeteinket az első félidőben, de jól tudtunk válaszolni a 2. félidőben, így meggyőző módon nyertük meg a meccset.
  “Megbízok a csapatomban, de aggódok is. Ilyen a foci természete, mivel mindig aggódhatsz.
  “Büszke vagyok a csapat mentalitására, mivel mindig koncentráltak, és megpróbáltak jót tenni. Válaszoltak a bekapott gólra, de a foci az foci.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: