• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Van Persie most is eljönne az Arsenaltól!



    Robin van Persie szerint helyes döntést hozott akkor, amikor elhagyta az Arsenalt a Manchester Unitedért.

    A holland játékos, aki vezeti 17 góljával a PL góllövőlistáját, 30,5 millió euróért ment az Old Traffordra a nyáron, miután 8 évet játszott Londonban.
    A 29 éves játékos véleménye, hogy elért egy olyan szintet, amikor is új kihívást kellett találjon, és emiatt hagyta el az Emirates Stadiumot.
    “Az Arsenal egy nagy csapat, és mindig jól éreztem magam, viszont 8 év után sokszor úgy éreztem, hogy új kihívásra van szükségem,” mondta Van Persie a Sky Sportsnak.
    “Az új kihívást megtaláltam a Manchester Unitednál, és úgy érzem, hogy itt bajnokok vesznek körül.
    “Úgy érzem, hogy ez volt az ideális idő, amikor továbbléptem. Nem lett volna jobb az sem, ha korábban jövök. MInden történésnek oka van.
    “Mikor pár éve meghosszabbítottam a szerződésem, úgy éreztem, hogy az a helyes döntés, hogy maradjak, mivel még nem fejeztem be a munkát itt. Most, az elmúlt nyár óta, éreztem, hogy nagyobb kihívást kell találjak, és ez lett az új kihívás nekem.
    “Úgy érzem, minden nap csak a döntésem helyességét igazolja. Semmi rossz érzésem nincs az Arsenal iránt. Egyik játékos sem lehet nagyobb, mint a csapata, és az Arsenal mindig kupákért harcol, és ez így is lesz. 8 év telt el addig, míg készen álltam arra, hogy váltsak és valami újat próbáljak ki.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: