• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Davis marad a Szenteknél



    Kelvin Davisnek lehetősége lett volna az élvonalbeli West Ham Unitedhez igazolni, de úgy döntött, inkább a harmadosztályú Southamptonnál marad.

    Kelvin DavisA 32 éves kapus szerődése lejárt a piros-fehérekkel és nagyon közel került ahhoz, hogy a Kalapácsosokhoz igazoljon, még próbajátékon is részt vett a londoniaknál.

    Idő közben azonban egy svéd üzletember felvásárolta a Szenteket, akinek az volt az első dolga, hogy egy három éves szerződéssel visszacsábította Davist a St. Mary’s stadionba.

    “Választanom kellett, hogy cserekapus legyek a Premier League-ben vagy biztosan játsszak a harmadosztályban. Én az utóbbi mellett döntöttem” – mondta Davis.

    “Kaptam egy hívást a Southamptontól, ahol az új vezetők egy új szerződést ígértek nekem. Beszéltem a West Ham illetékeseivel, akik megértették a döntésemet. Jó viszonyban váltunk el.”

    “Már az előző szezon végén is mondtam, hogy nem riasztó a számomra, ha a harmadosztályban kell futballoznom. Én is ugyanolyan felelősnek érzem magam a csapatért, mint bárki más.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, League One (harmadosztály) és lejjebb, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: