• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Allardyce még mindig bánkódik a válogatott miatt  A Blackburn Rovers menedzsere, Sam Allardyce úgy érzi, őt kellett volna megválasztani angol szövetségi kapitánynak 2006-ban.

  Sam AllardyceAz akkor még a Bolton Wanderersnél tevékenykedő mester is szerette volna átvenni a nemzeti csapatot a Vb után távozó Sven-Göran Erikssontól, de az FA végül Steve McClarent választotta.

  Allardyce az eset után két és fél évvel még mindig elkeseredik, ha visszagondol a dologra.

  “Egyáltalán nem volt róla szó, hogy miért nem kaphattam meg a munkát vagy igen?” – kezdte az angol szakember.

  “Úgy érzem, akkoriban minden úgy állt, hogy nekem kellett volna átvennem a válogatottat, nem értem, miért nem így lett. Szerintem sokkal inkább személyes okai vannak, nem az eredményeimmel voltak gondok.”

  “Talán a kinézetem nem tetszik mindenkinek és van egy-két ember, aki egyenesen nem kedvel, de szerintem inkább azt kellett volna nézniük, hogy honnan indultam, mit értem el, mik a céljaim és hogy bánok a játékosaimmal. Ilyen szempontból jó referenciáim vannak.”

  “Akkor minden tökéletesen együtt állt ahhoz, hogy én kapjam meg a munkát, de az FA máshogy gondolta. Nem a szakmai eredmények alapján döntöttek, ami nagyon elkeserítő. Nem minden nap adódik ilyen lehetőség egy menedzser előtt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: