• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Everton leigazolta Beckfordot  Az Everton négy éves szerződést kötött Jermaine Beckforddal, aki ingyen igazolhatóvá vált, miután szerződést bontott a Leeds Uniteddel.

  A 26 éves csatár jelezte a United vezetői felé, hogy nem kívánja meghosszabbítani lejáró kontraktusát, így a klub vezetői egy hónappal korábban elengedték, hogy több ideje legyen új csapatot keresni.

  A Newcastle United és a Bolton Wanderers is érdeklődött a játékos iránt, aki sokat segített a Leedsnek visszajutni a másodosztályba, végül azonban a Stolverkosok lettek a befutók.

  “Nagyon izgatott vagyok. Tudom, hogy komoly próba előtt állok, de már alig várom” – kezdte Beckford.

  “Mindig is szerettem volna kipróbálni magam a legmagasabb osztályban. Szerencsémre David Moyes felfigyelt rám és bizalmat szavazott nekem. Remélem, meg tudom hálálni.”

  “Nagyon jó benyomást tett rám, amikor beszéltünk. Olyan ember lehet, aki mindig leül a játékosaival és elmondja, mit csinálnak jól vagy rosszul.”

  “Az Evertonnál rengeteget tanulhatok, itt minden adott, hogy jobb játékossá váljak. Remélem, hogy én is segíthetek a klubnak elérni a céljait.”

  Forrás: SkySports
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: