• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gilberto: “Az Arsenalból hiányoznak az öregek”



    Az Arsenal egykori kapitánya, Gilberto Silva szerint a londoniak hibát követtek el, amikor tavaly nyáron több tapasztalt játékostól is megváltak.

    Gilberto Silva még az Arsenal mezébenA brazil játékos hat évet töltött el az Ágyúsoknál, majd az előző szezon után a görög Panathinaikószhoz igazolt.

    Az észak-londoniakat aztán Matthieu Flamini és Alexander Hleb is elhagyta, de Arsene Wenger nem kezdett nagy költekezésbe, inkább fiatal játékosainak szavazot bizalmat.

    A piros-fehérek azonban mélyen az elvárások alatt teljesítenek az idei szezonban és az is elképzelhető, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában sem indulhatnak.

    Gilberto szerint az Arsenal a játékosok kevés tapasztalata miatt szenved, de bízik benne, hogy néhány év múlva tarolni fognak.

    “Soha nem vesztem össze Arsene-nel, bárki bármit is mond. Mindig tiszteltem a döntéseit, még akkor is, ha nem értettem egyet velük.” – mondta a 32 éves játékos.

    “Akkor is megértettem őt, mikor távoznom kellett. Nagyon sok jó fiatal játékosa volt a csapatnak, ha maradtam volna, akkor kevesebb lehetőséghez jutottak volna.”

    “Szerintem hibázott az Arsenal, amikor utánam még több tapasztalt játékostól megvált. Persze, ez csak az én véleményem és még bebizonyosodhat, hogy tévedtem.”

    “Ez azonban jót tehet a fiatalok fejlődésének, a saját hibáikból kell tanulniuk, ami sosem könnyű. Nagyon jó focistákká érhetnek, de ez időbe telik.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: