• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wenger: Az Arsenaltól egy 11-est vettek el a Chelsea elleni meccsen!  A francia dühös Mike Deanre, miután ez nem adott meg egy tizenegyest csapata számára, miután Willian lerántotta Theo Walcottot a londoni rangadó első félidejében.Wenger
  Úgy tűnt, hogy a szélsőt Willian a 16-oson belül rántotta le a 36.percben, de Mike Dean nem vette figyelembe az ágyúsok panaszát.
  Wenger szerint a csapata egy tiszta 11-est nem kapott meg, ami kulcsfontosságú volt a Jose Mourinho csapata elleni meccsen, mivel így megszerezhették volna a vezetést.
  “100%, hogy büntető volt!”mondta a Sky Sportsnak.
  Megkérdezték arról is, hogy szerinte miért nem adták meg a büntetőt:”Ezt inkább a bírótól kellene megkérdezzék, mert én nem tudom megmondani.
  “Szerintem nem kétséges, hogy büntető volt.”
  A pontvesztés miatt az Arsenal csak a 2.helyről kezdheti meg a Boxing Daysbeli fordulót, amikor is a West Ham ellen játszik. Az éllovas a Liverpool gárdája, amelynek jobb a gólaránya.
  Wenger szerint viszont a csapata megérdemelte volna a 3 pontot a Chelsea ellen.
  “Úgy gondolom, hogy a meccs vége felé be tudtuk volna húzni a győzelmet. Védekező felállással jöttek ide, hogy így kapjanak el minket.
  “Mi pedig, főleg az első félidőben, idegesek voltunk, de megnyerhettük volna a meccset, mivel a 2. félidőben átvettük az irányítást.
  “Nagyon kevés helyzet volt a meccsen, ahol volt pár helyzetünk, de ezeket nem tudtuk belőni. Amikor nem tudsz nyerni, akkor legalább ne veszíts, és ez sikerült is most nekünk.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: