• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: Az Arsenaltól egy 11-est vettek el a Chelsea elleni meccsen!



    A francia dühös Mike Deanre, miután ez nem adott meg egy tizenegyest csapata számára, miután Willian lerántotta Theo Walcottot a londoni rangadó első félidejében.Wenger
    Úgy tűnt, hogy a szélsőt Willian a 16-oson belül rántotta le a 36.percben, de Mike Dean nem vette figyelembe az ágyúsok panaszát.
    Wenger szerint a csapata egy tiszta 11-est nem kapott meg, ami kulcsfontosságú volt a Jose Mourinho csapata elleni meccsen, mivel így megszerezhették volna a vezetést.
    “100%, hogy büntető volt!”mondta a Sky Sportsnak.
    Megkérdezték arról is, hogy szerinte miért nem adták meg a büntetőt:”Ezt inkább a bírótól kellene megkérdezzék, mert én nem tudom megmondani.
    “Szerintem nem kétséges, hogy büntető volt.”
    A pontvesztés miatt az Arsenal csak a 2.helyről kezdheti meg a Boxing Daysbeli fordulót, amikor is a West Ham ellen játszik. Az éllovas a Liverpool gárdája, amelynek jobb a gólaránya.
    Wenger szerint viszont a csapata megérdemelte volna a 3 pontot a Chelsea ellen.
    “Úgy gondolom, hogy a meccs vége felé be tudtuk volna húzni a győzelmet. Védekező felállással jöttek ide, hogy így kapjanak el minket.
    “Mi pedig, főleg az első félidőben, idegesek voltunk, de megnyerhettük volna a meccset, mivel a 2. félidőben átvettük az irányítást.
    “Nagyon kevés helyzet volt a meccsen, ahol volt pár helyzetünk, de ezeket nem tudtuk belőni. Amikor nem tudsz nyerni, akkor legalább ne veszíts, és ez sikerült is most nekünk.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: