• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Evans: A Man Utd nem adja fel!



    David Moyes még nagyobb nyomás alá került, miután 1-0ra kapott ki, de a középső védő reméli, hogy a keddi, Shaktar Donetsk elleni BL meccsen újra megtalálják a helyes utat. Evans
    A vörös ördögök az Everton és a Newcastle ellen is kikaptak otthon egymás után, így most csak a 9. helyen állnak, 12 pontra az 1. Arsenaltól, és 7 pontra a 4.helytől.
    “Nehéz, mivel már 5 meccset elvesztettünk, de nem adjuk fel,”mondta Evans a MUTV-nek.
    “A végéig küzdünk, és a legfontosabb az az, hogy a Manchester United mezében játszunk,és ha nem is otthon játszunk, akkor is mindent megteszünk.”
    David Moyes csapata nem volt meggyőző a szarkák ellen, és a védő elismerte, hogy a csapat most nem tud úgy visszajönni a meccsbe, mint Sir Alex Ferguson vezetése alatt.
    “Ha visszanézzük a meccset, akkor nem voltak a legjobbak a passzaink,gyengébb volt a labdatartásunk, így megadtuk az esélyt a Newcastlenek, hogy irányítsa a meccset. Amikor előre is mentünk, akkor sem jött össze sok minden, mivel a passzaink nem voltak jók.
    “Amikor egy gólért harcolunk az Old Traffordon, legfőképp a Stretford Enden, akkor nagy nyomás alá helyezzük a vendégeket, viszont ez most nem jött össze.
    “Ez kiábrándító, mivel a hét közepén is vesztettünk. Ritka az, hogy két meccset veszítsünk el egymás után otthon.”
    Az északír most már a Shaktar Donetsk elleni BL meccsre koncentrál, amely csapat ellen reméli, hogy visszaralálnak a helyes útra.
    “Ez egy esély erre. Az európai foci talán jobb fekszik idén nekünk. Ha megnézzük a Leverkusen elleni idegenbeli meccset, ahol a United 5-0ra nyert, akkor láthatjuk, hogy nagyon jól teljesítünk ott. A passzaink nagyon jók voltak, és remélem, hogy ezt meg tudjuk ismételni most is.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: