• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mata célja az Európa Liga siker!



    A Chelsea támadója, Juan Mata szerint csapata az Európa Ligát komolyan fogja venni, kitartván amellett, hogy a csapat célja, hogy megnyerje a kupát.

    Rafa Benitez emberei kiestek a BL-ből, annak ellenére, hogy címvédők voltak. A csapat a Juventus és a Shaktar Donetsk mögött végzett a csoportjában.

    A csütörtöki sorsoláson a Chelsea a cseh Sparta Prágát kapta. Az első meccs február 14.én lesz, és Mata meg akarja nyerni ezt a trófeát.

    ” A Sparta Prágával találkozunk az Európa Ligában, írta a spanyol a Twitteren.

    ” Ez az első lépés, hogy elérjük a célunkat: Legyünk bajnokok!”

    A csatában a Chelsea kapusa, Petr Cech visszatér egykori klubjához, ahol 1 szezont töltött, mielőtt a Renneshez került, majd a Stamford Bridgere.

    A Premier Leagues csapat titkára, David Barnard szerint, a 30 éves játékosa extra feladatokat fog kapni, hogy feltérképezze egykori kenyéradójának játékosait-egy feladat, amit élvezni fog.

    “Nem kétséges, hogy megismerjük a Spartat”, mondta a riportereknek. ” Ez az egykori klubja, a szülővárosában, és várja már azt, hogy hazatérhessen.”

    Ha a Stamford Bridge-i csapat elkerüli a kiesést, akkor a holland bajnok, Ajax, vagy a bukaresti Steaua várja őket a következő fordulóban.

    A MU legendáját, az Eredvisieben játszó klub marketing igazgatóját, Edwin van der Sart sokkolta, hogy a Chelsea kiesett az elsőszámú európai kupából, de reméli találkoznak az EL-ben.

    ” Ez meglepetés mindenkinek”, mondta. ” A bajnokságban 10 pontra vannak, és Beniteznek kemény startja volt.

    ” Nézzük meg, hogy 2 hónap múlva hogy állnak, mivel lehet, hogy visszatérhetnek a bajnoki harcba.

    ” Reméljük, hogy találkozunk a következő körben.”

    A Chelseanek elég következetlen szezonja van,  és 13 ponttal van a MU mögött a Premier Leagueben, és a védő, Branislav Ivanovic arra szólítja fel társait, hogy érjenek el eredményeket.

    A szerb ezt mondta:” Tudjuk, hogy nem vagyunk konzisztensek, és hogy még építjük a csapatot.

    ” Fontos számunkra a győzelem, még ha csúnyán is, mivel ez építi a játékosok hitét és önbizalmát.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: