• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknappet aggasztja Anelka ára!  A ráfordítandó költség egy jelentős tényező lesz Nicolas Anelka leigazolásánál, amit megemlített a QPR vezetőedzője, Harry Redknapp is.

  Redknapp elismerte, hogy érdeklődik az iránt, hogy Anelkat a Loftus Roadra hozza, viszont minden azon múlik, mennyibe fog kerülni az, hogy a Premier League jelenleg kiesőhelyen álló csapatához kerüljön.
  A nyugat londoniak múlt heti első győzelmük után elmozdultak az utolsó helyről, de még mindig 5 pontra vannak a biztonságos zónától, annak ellenére, hogy Mark Hughest váltotta a 65 éves szakember.
  Viszont a Tottenham egykori edzője szerint a 33 éves Shanghai Shenhua csatár előrébb tudja mozdítani őket, ami biztosítja a jó feltételekt úgy a csapat, mint a játékos számára.
  “ Anelka az a játékos, aki mindenkit érdekel. Úgy gondolom, hogy befejezte Kínában, úgyhogy elérhető, “ mondta a riportereknek.
  “ Ő egy top játékos, szóval érdekel minket, az csak a kérdés, hogy megengedhetjük e magunknak, hogy a közelébe kerüljünk. “
  A francia csatár tapasztalt játékos a Premier Leagueben, mivel játszott már az Arsenalban, a Liverpoolban,a Manchester Cityben, a Boltonban, valamint a Chelseaben is, viszont csak szenved a kínai Shanghai Shenhuaban, ahol 3 gólt lőtt 22 meccsen.
  Redknapp úgy véli, hogy a csapat tulajdonosa rendelkezik kapcsolatokkal a csatár ügynökénél, és hogy az üzlet attól függ a kiadások mennyire lesznek előnyére a klubnak.
  Folyatatta: “ Úgy gondolom a tulajdonos ismeri Nicolas ügynökét, és tud pár részletet arról, hogy milyen is lenne.
  “ Minden attól függ, hogy mennyibe kerül majd nekünk. Ha ez ésszerű szinten marad, akkor a játékos alapvető hasznára lehet a csapatnak. E felől nincs kétségem.
  “ Ez arról szól, hogy mit tudsz tenni, hogy tudod fizetni ezeket a játékosokat, mi érdekli őket, ésszerű e a szerződtetésük, mikor tudsz megegyezni velük, és a legfontosabb az, hogy hogyan tudják megoldani a feladatukat, amit akarsz adni nekik.”
  A londoniak Redknappel még nem kaptak ki, három döntetlen és egy győzelem a mérlegük, és 10 pontjuk van 17 meccs után. Az ünnepi időszakban a Newcastle, a West Brom, a Liverpool, és a Chelsea csapatok jönnek majd, és ezek a meccsek fontosak lesznek a túlélésért.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: