• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mourinho: “Vissza fogok térni Angliába”  Az Internazionale portugál menedzsere, José Mourinho biztosra veszi, hogy fog még Angliában edzősködni.

  A korábbi Porto-trénert 2007 szeptemberében rúgták ki a Chelsea-től. A mai Bajnokok Ligája-meccs lesz az első alkalom, hogy visszatér a Stamford Bridge-re.

  A londoniak edzőjeként minden angol trófeát begyűjtött, a Premier League-et kétszer egymás után sikerült megnyernie a kék mezesekkel.

  Mourinho Olaszországban sem vallott szégyent, már első szezonjában bajnok lett az Interrel és jelenleg is első helyen állnak a milánóiak, de a portugál stratéga nem ápol túl jó viszonyt az olasz médiával.

  A BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztató során elárulta, a jövőben valamikor biztosan vissza fog menni Angliába.

  “Ahogy már mondtam, még három dolgot szeretnék megvalósítani edzői pályafutásom során. Egy nap szeretnék újra Angliában dolgozni, meg akarom nyerni a spanyol bajnokságot, mert úgy én lennék az első, aki Angliában, Olaszországban és Spanyolországban is bajnok lett menedzserként. Végezetül, ha idősebb leszek, leülnék a portugál válogatott kispadjára. Egyelőre azonban csak az Inter érdekel” – mondta Mourinho.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: