• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Van Gaal szerint Januzajnak nincs helye a csapatban!  A holland elmondta, hogy a fiatal belgának még időre van szüksége, ezért várhatóan kölcsön lesz adva.Januzaj
  Januzaj megkapta Giggs 11es mezét, a tavalyi nagyszerű start után, viszont Van Gaalnál nem nagyon kap lehetőséget, és nem is fog a közeljövőben.
  A 19 éves játékos is tudja ezt, viszont ő játszani akar. A David Moyes által irányított Sociedad és az Aston Villa is érdeklődik iránta.
  A Porto is érdeklődik, viszont elmondták neki azt, hogy csak a február 2.án záruló átigazolási szezon végén döntenek a helyzetéről.
  Van Gaal, aki 3-5-2vel kezdte a szezont, novemberben is visszatért ehhez a sok sérült védő miatt, de így nem volt helye Januzajnak, aki szélső.
  Januzaj 4 meccset játszott egymás után október vége és november közepe között. Ezután változtatott a felálláson Van Gaal, és nyertek 2-1-re az Arsenal ellen, majd 11 meccses veretlenségi sorozatba kezdtek, amelyben a belga csak 27 percet játszott.
  Az egykori United menedzser, David Moyes, akit áprilisban bocsátottak el, nagy tisztelője a belgának, és az Anoetara akarja vinni kölcsönbe.
  A Villa, aki Tom Cleverleyt is kölcsönvette már a Unitedtól, szintén meg akarja szerezni őt, lévén, hogy a United ellen, december 20.ai 1-1 óta nem szereztek már gólt, viszont el akarják kerülni a kiesést.
  A belga csapattársa, Marouane Fellaini szerezte csapata első gólját a QPR elleni- 2-0 alkalmával, ezután pedig a padon ülő Januzajhoz szaladt ünnepelni.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: