• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gillespie: Januzaj nem illik a Manchester Unitedba!  A belga válogatott 3 gólt szerzett az U21es csapatban, hétfőn, de az egykori szélső, Keith Gillespie szerint csak kevés lehetőséget fog kapni.Januzaj
  David Moyes vezetése alatt áttörően mutatkozott be Januzaj, viszont Louis van Gaal vezetése alatt csak kevés lehetőséget kap.
  A United új menedzsere jelentősen változtatott a kereten.A nyáron tapasztalt szélsőket igazolt, így Januzaj csak kevés lehetőséget kapott a szezon eddigi meccsein.
  Gilespie, aki 1995ben távozott, de tagja volt a 92ben FA Youth Cupot nyerő csapatnak, szerint Van Gaal 3-5-2-es rendszere nem megfelelő a szélsőknek.
  “Sajnos, annak ellenére, hogy elérte a MU-t a tavaly, nem első számú választás most,”mondta a Manchester Evening Newsnak.
  “Nagyon fiatal, és még tanul. Meccsekre van szüksége, hogy kijöjjön a benne rejlő potenciál.
  “Nagyon rossz szezonja volt tavaly a Unitednak, de lehet, hogy ő volt az egyetlen, akinek jól ment a játék a rosszul játszó csapatban.
  “Nézzék meg, hogy kik vannak most a csapatnál: Angel Di Maria, Juan Mata, Wayne Rooney, Robin van Persie és Radamel Falcao.
  “Ő egy szélső, és nem tudom mennyire tudna szélső védőt játszani. Feljebb kell játsszon. Nagyon nehéz lenne neki, hogy beilleszkedjen ebbe a rendszerbe.”
  Januzaj elmondta, hogy a lehető legtöbb meccsen akar játszani, akár az ifi csapatban is, hogy így győzze meg Louis van Gaalt.
  Januzaj mesterhármast szerzett a Sunderland U21 elleni 4-0 alkalmával, hétfőn, és elmondta, hogy próbálja fejleszteni a játékát, hogy így keltse fel a menedzser figyelmét.
  “Persze, sokat játszottam az elmúlt szezonban, és most is megpróbálom meggyőzni a menedzsert, hogy lehetőséget kapjak.
  “A legjobbamat nyújtom, legyen ez akár a tartalékcsapatnál. Mindig magamat adom, és fejlődni akarok.
  “Mesterhármast szereztem, de a védelemnek is segítettem. Ezt meg tudnám tenni az első csapatnál is.
  “Ezt magamért teszem. Ha az U18as csapatban is kell játsszak, akkor is megpróbálok mindent, hogy fejlődni tudjak.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: