• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Martinez nem helyez nyomást Fellainira, csak azért, hogy maradjon!  Az Everton új vezetőedzője, Roberto Martinez nem fog beszélni Marouane Fellainivel a jövőjéről, annak ellenére, hogy a játékos várhatóan eligazol.
  Fellainit a MU-val hozták kapcsolatba, mivel az Everton vezőedzője, David Moyes érkezett az Old Traffordra,de az Arsenal is érdeklődik.
  Fellaini kivásárlási ára 22 millió font. Martinez viszont nem beszél a belga középpályás jövőjéről.
  Martinez-aki szerint a Fellaini körüli pletykák elkerülhetetlenek- nem fog beszélni a középpályással, hogy így győzze meg őt a maradásról.
  “Nem hiszem, hogy gond lenne Marouaneval,”mondta Martinez.
  “Az átigazolási pletykák elkerülhetetlenek, ha jól teljesítesz az Evertonnál. Más csapatok mindig érdeklődni fognak irántad, mivel a jókat el akarják vinni. Ez normális és mindenütt előfordul. Ez előfordul a Real Madridnál, a Manchester Unitdenál, és az Evertonnál.
  “Nem kell így beszéljek erről vele.
  “Azt akarom, hogy kész legyen a következő szezonra, arra, hogy fontos szereplő legyen a csapatnál, és hogy megértse azt, hogy nehéz szezonunk lesz. Ha jó, akkor bekerül a belga válogatottba is, és a VB részvételért harcolhat.
  “Nem hiszem hogy Marouane gondolkodna azon, hogy mit keresek itt? Nem hiszem, hogy ezen törné a fejét.”
  Martinez csapatával már kapcsolatba hoztak 2 Wigan játékost, James McCarthyt, és Callum McManamant, akit egyébként az Everton engedett el a csapattól 16 évesen.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: