• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bony közel a Citybe igazoláshoz!  A Sky szerint a Manchester City közel áll ahhoz, hogy 30 millió fontért leigazolja a Swanseatől Wilfried Bonyt.Bony
  A csapatok kedden kezdtek el tárgyalni a játékosról, és a Sky Sports News szerint nagyon közel állnak a megegyezéshez.
  A játékossal most már csak a személyes feltételekről egyeztetnek, mielőtt az a Közel Keletra utazna, hogy itt készüljön fel a január 17.én kezdődő Afrikai Nemzetek Kupájára.
  Bony nagy iramban lövi a gólokat úgy a bajnokságban, mint nemzetközi szinten. A csatár tavaly érkezett, amikor is 25 gólt szerzett 48 meccsén.
  Bony ügynöke tavaly nyáron a Liverpoollal tárgyalt, és a Totteham is érdeklődött iránta, viszont nem történt előrelépés akkor a 19 millió fontos kivásárlási ár miatt.
  A csatár új szerződést írt alá novemberben, amikor is eltűnt a szerződéséből a kivásárlási ár. Idén is jól szerepel: 22 meccsén 9 gólt szerzett.
  Bony Elefántcsontpartban kezdte a pályafutását, az Issia Wazi csapatában, majd 2008ban a Sparta Prágába igazolt, ahol 27 gólt szerzett 50 meccsén. Ezután 4 millió fontért igazolt a Vitesse Arnhembe, ahol 51 gólt szerzett 69 találkozott. 2013ban igazolt a Swanseabe, 12 millió fontért.
  A Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini nemrég tagadta a játékost érkezését, a pénzügyi Fair Play miatt.

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: