• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson a sérültek miatt szenved!



    A MU vezér, Sir Alex Ferguson aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy sérülés miatt nem játszhat vasárnap Nemanja Vidic és Ashley Young.

    Young és Vidic sérülés miatt jöttek le a Liverpool elleni PL meccsen vasárnap.
    Young már nem tudott a 2. félidőben játszani, miután egy Daniel Aggerrel való találkozó után megsérült a térde, míg Vidic fejsérülést szenvedett, de ütést szedett össze a térdére is, amely már sok problémát okozott neki 2012ben.
    A vizsgálatok kimutatták, hogy egyikük sem szedett össze nagy sérülést, de ennek ellenére is Young kihagyhatja a vasárnapi, Tottenham elleni kirándulást, a West Ham elleni FA Kupa visszavágó mellett.
    “Nemanja térde rendben van,” mondta SAF a MUTV-nek,. ” Csak egy rázkódás volt, de jól van. Edzett már hétfőn, és jó volt.
    “Egyértelmű, hogy Youngnak a térdével van baja, de semmi komoly. Úgy hiszem, hogy jövő héten már visszatér, talán nem a Tottenham ellen vasárnap, de a következő hétre jól lesz.”
    A Vidicről szóló híreket üdvözölték, miután a 2011 decemberi Basel elleni meccs óta már volt két térdműtéte.
    Nem valószínű, hogy a kalapácsosok ellen játszanak, mert Phil Jones és Chris Smalling fogják a középső védő párost alkotni, lévén, hogy Jonny Evans szintén sérüléssel bajlódik.
    Wayney Rooney viszont visszatérhet, miután egy kissebb térdsérülést szedett össze a karáconyi egyik edzésen.
    Nani szintén játszhat, miután 15 meccset hagyott ki sérülést miatt, amit még a Braga ellen szedett össze november elején.

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: