• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-14.forduló-Beharangozó!



    Még csak tegnap ért véget a 13.forduló, de holnap már megint meccs van a Premier Leagueben. Érdekes hétközi forduló vár az angol foci szerelmeseire.premier-league-icon

    Crystal Palace-West Ham
    A nyitó meccsen kedd este a Palace fogadja a West Ham gárdáját.
    Pulis 1.meccsén nem tudott nyerni, és várhatóan még időre van szüksége a mesternek ahhoz, hogy eredményt tudjon itt elérni.
    Ezért is tartom a West Hamet esélyesnek, amely most győzni tudott a Fulham ellen, és minden esélye megvan arra, hogy ismét be tudja gyűjteni a 3 pontot.

    Arsenal-Hull
    Nem lesz könnyű dolga az Arsenalnak, mivel a Hull csapata jó formában van a Pool elleni győzelem után. A feladat most se lesz könnyebb, viszont az Arsenal egy picivel erősebbnek mutatkozik idén, mint eddig.
    A Hullnál is tudják ezt, viszont nem hiszem, hogy sok mindenre lennének képesek, mivel az ágyúsok otthon fogják tartani a 3 pontot. Sok a sérült viszonylag az Arsenalnál, viszont ezt eddig is meg tudták oldani, és most sem hinném azt, hogy ez lenne a fő probléma a csapatnál. Fut a szekér, és nagyon nehéz lesz ezt megállítani.

    Liverpool-Norwich
    A Norwich győzelem, a Pool vereség után jön, viszont hazai pályán mindig erősek a vörösök. Brendan Rodgers csapata meg akarja mutatni most azt, hogy csak botlás volt a Hull elleni vereség, amely minden csapat életében benne van.
    A Norwich szépen költött a nyáron, viszont ennek eddig nem sok eredménye volt, és most sem lesz: a Pool otthon fogja tartani mind a 3 pontot.

    Manchester United-Everton
    A forduló meccse az Old Traffordon lesz, ahol is a MU fogadja majd az Everton csapatát. A jó formában levő Everton nem hiszem, hogy ne találna most be, lévén, hogy a MU védelme nincs a legnagyobb formában ebben a szezonban. A kérdés az, hogy mit tudnak majd Rooneyval kezdeni a liverpooliak, mivel nagy formában van a MU csatára. Ha őt semlegesíteni tudják, akkor a saját életüket könnyítik meg, bár nem lesz könnyű dolga a csapatnak szerda este.

    Southampton-Aston Villa
    A szentek ezt a meccset mindenképp meg akarják most nyerni, hogy visszatérjenek a győztesek útjára. A Villa támadói az elmúlt fordulóban nem voltak nagy formában, és a bajnokság legjobb védelme ellen se lesz könnyebb dolguk.
    A meccs esélyesének mégis a szenteket érzem, akik minimális különbséggel fognak nyerni.

    Stoke-Cardiff
    A mindenki ellen meglepetésre képes Cardiff nem lesz könnyű helyzetben a Stoke ellen. Elég kiegyenlített meccsre van kilátás, viszont nem várható túlzottan szép játék egyik csapattól sem.
    Egy under, vagy a bátrabbaknak egy X játszható erre a meccsre.

    Sunderland-Chelsea
    A Chelsea tapad az Arsenalra, és ezen a meccsen is mindent megtesz majd azért, hogy ez ne is változzon.
    A fekete macskák egy X után most nem hiszem, hogy pontot tudnának otthon tartani. A szentek ellen fordító Chelsea most nyerni fog, mivel az ilyen meccseken mindenképp nyerniük kell a londoniaknak.

    Swansea-Newcastle United
    A Swansea csapatának edzője, Michael Laudrup a vereség ellenére is elégedett volt csapatával a City ellen, amely most egy könnyebb ellenfelet kap, viszont a szarkák csapata sincs rossz formában most.
    Támadásban veszélyes lehet a hattyúk csapata, viszont van annyira magabiztos most a vendégcsapat, hogy ez ne túlzottan érdekelje őket. A Newcastle győzelmére elég szép a szorzó, de a biztonságot keresőknek egy X2 is jól fizethet.

    WBA-Manchester City
    Kétarcú csapat a City: hibátlan a csapat otthon, idegenben viszont 6 meccsen csak 4 pont jött össze nekik. A West Brom nem rossz csapat, viszont normál esetben nem sok esélye lehet a City csapata ellen A manchesterieknek lehet valamelyest félelme az idegenbeli meccs miatt, viszont ha ezt le tudják végre győzni, akkor a bajnoki címért is harcolhat a City.
    Gera vissza tudott térni az elmúlt meccsen a West Bromba, és lehetséges az is, hogy most is lehetőséget kap, viszont a hosszú sérülés után nem várható az, hogy még 90 percet végig tudna játszani.
    Normál esetben ez egy City győzelem kell legyen, viszont jobb kerülni ezt a mérkőzést a City hullámvölgyei miatt.

    Fulham-Tottenham
    A Fulham 5 bajnoki óta nem tudott nyerni, és most se a legjobb esélyük van erre. A Fulhamnél a védelem és a támadás is rossz, mivel ezeken meccseken legalább 2 gólt kaptak, de egynél többet nem tudtak rúgni, közben pedig a Leicester ellen a Ligakupából is kiestek. Martin Jól távozott, viszont ez még nem megoldás semmire, az új edzőnek is nehéz dolga lesz.
    A Spurs csapata nagyon kapott a Citytől, viszont a MU ellen elég jól tartották magukat, és ennek 1 pont lett a jutalma. A Fulham még tőlük is rosszabb előjelekkel várhatja ezt a mérkőzést, így a vendégeknek abszolút minden esélyük megvan most, hogy visszataláljanak a győztesek útjára. A Spurs problémája idén viszont leginkább az erőtlen támadó szekció miatt van. Bale távozása után nem feltétlenül találta meg a csapat még a gólvágóját, és míg ez nem lesz meg, addig problémás lesz a Spurs minden mérkőzése.




    Témakör:
    Egyéb kupák, Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: