• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-21.forduló-Beharangozó!



    A 21.fordulóban számos érdekes meccsre van kilátás, bár ezek közül talán a Newcastle-Manchester City mérkőzés emelkedik ki, mint a forduló rangadója.
    premier-league-icon

    Hull-Chelsea
    Hazai pályán nyerni tudott a Chelsea csapata, és most is ők az esélyesek. A Hull nem rossz hazai pályán, bár a Chelsea az utóbbi időben olyan jó formában van, hogy még az otthon meglehetősen jól teljesítő tigriseket is le tudja most győzni. A Chelsea nyitja a fordulót, és ha nyer, akkor ideiglenesen az élre ugrik, amivel nyomást helyez majd a City és az Arsenal csapatára is. Jose Mourinhoék számára nagyon fontos a bajnokság, így mindent meg fognak tenni azért, hogy le tudják győzni a tigrisek nem túl veretes, de amúgy simán bennmaradó csapatát.

    Cardiff-West Ham United
    Az odavágón a West Ham 2-0-ra tudott nyerni, így most a Cardiff számára fontos lenne az, hogy nyerjen. Solskajerral a padon a bennmaradás a célja a walesieknek, amit el is érhetnek vele. A Kupában jól kezdtek a norvéggal, mivel nyerni tudtak 2-1-re a Newcastle csapata ellen.
    A West Hamnél Allardyce posztja is kérdéses lassan, bár Angliában azért nem szokás túl gyorsan edzőt váltani, bár a londoniak vannak olyan rossz formában, hogy lassan megkérdőjelezhető Allardyce posztja.
    A Cardiff hazai pályán egy szűk győzelmet fog majd aratni, hogy jól kezdjen az egykori MU csatárral a padon,a bajnsokgában, és, hogy így lépjen egy fokkal biztonságosabb pozícióba.

    Everton-Norwich
    Az odavágón 2-2-t játszottak a felek, most viszont várható az, hogy a hazai csapat be tudja majd húzni ezt a mérkőzést.
    Az Everton a 4.helyért harcol, ezért viszont le kell győzze a gyengébben rangsorolt csapatokat. A liverpooliak az 5.helyen állnak jelenleg, viszont nagyon közel állnak az élmezőnyhöz is, és Martinez van annyira jó edző, hogy az ilyen helyzetekből a lehető legtöbbet ki tudja majd hozni. A Norwich nem feltétlenül a legrosszabb formában várja a meccset, viszont a kanárik nem annyira erősek azért, hogy idegenben pontot tudjanak szerezni.

    Fulham-Sunderland
    Kiesési rangadó, ahol is a 16. és a 20.találkozik egymással. A fekete macskák a héten legyőzték a MU-t a Ligakupában, ami nagy erőt adhat nekik. Egy picivel talán fáradtabbak lehetnek most a vendégek, viszont a Fulham sincs feltétlenül annyira nagy formában, hogy sima 1-es tudjon lenni ez a meccs.
    Az odavágón a Fulham nyert idegenben, de most inkább egy vendég pontszerzést érzek erre a meccsre. Eléggé nagy lendületben van a Sunderland, amit tovább akar vinni, és mindenképpen nyerni akar majd a Fulham ellen.

    Southampton-WBA
    A szentek az utóbbi időben nincsenek olyan nagy formában, lévén, hogy az utolsó 2 meccsen egy pontot sem tudtak szerezni. Az első fordulóban a szentek nyerni tudtak idegenben, és most hazai pályán is be fogják húzni a győzelmet.
    A West Brom hajlamos a döntetlenre, és ezen a meccsen sem zárható ki az, hogy 1 pontot el tudjon vinni a vendég csapat.
    A szentek most vissza akarnak térni a jó útra, és erre van is esélyük, bár 1-0-től nagyobb győzelem nem várható azért.

    Tottenham-Crystal Palace
    A Spurs kerete nagyon erős, és az utóbbi időben elég jó formában is vannak, így a Palacenak nem lesz könnyű dolga, hogyha ponttal akar távozni a White Hart Laneről. A Spurs a MU ellen is nyerni tudott, és most a Palace ellen is fognak.
    A hazaiaknál van sérült bőven, viszont van annyira erős és bő a keret, hogy ezen túl tudjon lépni a csapat.
    A Spurs hazai pályán nyerni fog a Palace ellen, és így próbál meg feljebb kapaszkodni a tabellán, egyre közelebb a BL-t jelentő 4.helyhez.

    Manchester United-Swansea
    7.én már találkozott egymással a két csapat, amikor is a walesiek nyerni tudtak. Most viszont teljesen más lesz a felállás, mivel a bajnokság nagyon fontos a címvédő számára, bár ennyi sérülttel nem lesz könnyű dolga a hazai csapatnak. A címvédő ellen mindig élvezet nyerni, még úgy is, ha a címvédő nem éppen a legjobb formában várja a mérkőzést.
    A Swansea a tavaly sokkal jobb formában volt, és a jelenlegi céljuk is az, hogy minél feljebb kapaszkodjanak a tabellán, egészen addig, amíg nem lesz újra Európa Liga meccsük. A hattyúknál is akad sérült bőven, viszont a lelkesedés nagyon nagy.
    Érdekes meccsre van kilátás az Old Traffordn, ahol nem várható kiütéses győzelem, bár a hazaiak még a sok sérült ellenére is esélyesebbek.

    Newcastle United-Manchester City
    A forduló rangadójának is lehet nevezni ezt, mivel a City jelenleg a 2., míg a Newcastle a 8.
    Pellegrini csapata idegenben nem annyira magabiztos, mint otthon, bár az utóbbi időben az Etihadtól távol is egyre jobb formában játszanak.
    A Citytől továbbra is hiányzik Agüero, viszont ott van számukra a Dzeko-Negredo páros, akik a Ligakupa elődöntőjében 5 gólt tudtak rúgni a West Ham ellen, és végül 6-0-ra nyertek. A City tehát jó formában várja ezt a fordulót, ahol nem lesz könnyű dolguk a szarkák ellen. A City célja a bajnoki cím, ezért viszont most nyerniük kellene.
    A szarkák az utóbbi időben nem túl jó formában vannak, mivel kikaptak a bajnokságban az Arsenaltól és a West Bromtól is, míg a Kupában a Cardiff győzte le őket 2-1-re. Nem lesz könnyű dolguk a bajnokság legerősebb keretével rendelkező manchesteriek ellen. Az utóbbi idő rossz formája miatt nem várható az, hogy nyerni tudjanak a City ellen, bár 1 pont simán kinéz még így is nekik.
    A City idegenben nyerni fog, bár nem lesz könnyű dolguk. A szarkák megnehezítik a City dolgát, viszont a vendégek 3 ponttal térnek majd haza.

    Stoke-Liverpool
    A Stoke csapata 2 vereség után az elmúlt fordulóban legalább 1 pontot ki tudott húzni, viszont most az a Liverpool látogat el hozzájuk, amely legalább a 4.helyet el akarja csípni a szezon végén. A Pool utolsó 5 meccsén a City és a Chelsea ellen kapott ki, viszont azóta le tudta győzni a bajnokságban a Hullt, valamint a Kupában az Oldhamet. A jó formában levő Suarezzel minden esélyük megvan arra, hogy mindhárom pontot magukkal tudják vinni a 12.helyen álló Stoke csapatától.
    A Stoke számára a bennmaradás a legfontosabb, és most a 12.helyen állnak, viszont csak 5 pontra van tőlük a már kieső helyen álló Palace csapata. A Stokenál a védelem elég masszív, viszont baj van a gólszerzéssel. 19 gólt szereztek eddig idén, ami meglehetősen kevés. A védelem elég masszív, viszont a Pool van annyira erős, hogy ezt át tudja törni.
    Nyerni fog a Liverpool idegenben, és így továbbra is a 4.helyen maradhat.

    Aston Villa-Arsenal
    Az Arsenal rosszul kezdte a szezont, lévén, hogy az első fordulóban az Emiratesben 1-3-ra kaptak ki a birminghamiektől, ami nagyban volt köszönhető annak a Bentekenek,aki bomba formában kezdte a szezont. A belga azóta visszaesett, akárcsak az Aston Villa. A csapat most leginkább a kiesés ellen harcolhat, de a bennmaradás várhatóan meglesz nekik, még úgy is, hogy a mostanság jó formában lendülő Kozak hiányozni fog tőlük.
    Az Arsenalnál is elég sok a sérült, viszont az 1.helyen álló ágyúsok így is nyerni akarnak. Lassan már nincs ki támadjon náluk, viszont így is csak 1 céljuk lehet: az, hogy behúzzák a győzelmet, és 3 ponttal térjenek haza.
    Az Arsenal nyerni fog itt, és így továbbra is az 1. helyen marad, bár várhatóan a meccset csak a 2. vagy 3.helyről kezdhetik meg, mivel a City és a Chelsea is meg tudja őt előzni.




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Egyéb kupák, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: