• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-23.forduló-Beharangozó!



    A hétközi fordulóban számos érdekes meccsre kerül sor, ezek közül viszont kiemelkedik a liverpooli derbi valamint a City Tottenham elleni meccse.313px-Premiership_trophy

    Manchester United-Cardiff
    Egyértelmű 1es ez a meccs, mivel a MU nagyon kapaszkodik legalább egy 5.helyért, viszont ettől még eléggé le van maradva. A Cardiffnál az a Solskajer az edző, aki karriere legnagyobb sikereit a MU-nál érte el, így elég meglepő lenne az, ha a vörös ördögök nem tartanák otthon mind a 3 pontot.

    Norwich-Newcastle United
    A szarkák eladták Cabayet 20 millióért a PSG-nek, a francia középpályás így már a Norwich ellen sem fog játszani, lévén, hogy éppen az orvosi vizsgálatokon fog átesni a francia csapatnál.
    Nagyon fontos szerepe volt az ő szerepe a csapatban, így lehet, hogy a szarkák egy ideig elég bizonytalanok lesznek.
    Ezért nem is várok túl sokat tőlük, de egy 0-1 beleférhet, lévén, hogy a Norwich se a legjobb szezonját futja, bár kapaszkodik legalább az utóbbi időben.

    Southampton-Arsenal
    2est várok erre a meccsre, lévén, hogy az ágyúsok vezetnek, és nehéz február vár rájuk, tehát most kellene minél nagyobb előnyt kiépítsenek, hogy jobb helyzetben legyenek majd később.
    A szentek elég nyugis helyen vannak, bár az utóbbi időben pár meglehetősen érdekes infó látott róluk napvilágot, viszont vannak annyira jó helyzetben már most is, hogy később se legyenek kiesési gondjaik, még akkor sem, hogyha pár játékos távozik tőlük az átigazolási időszakban.

    Swansea-Fulham
    Az EL után a Swansea játékosai fogadkoztak, hogy a szünetben a bajnoki teljesítményen is javítanak, viszont nem feltétlenül jött ez nekik össze. Most a 15.ek, és jön a Fulham, akit le kellene győzzenek, hogyha kényelmesebb helyen akarják kezdeni februárt. A Fulham se világverő,és idegenben ez csak fokozódik.
    A meccsre nem várok túl sok gólt, viszont egy hazai győzelem már a keret miatt is talán várhatóbb ide.

    Crytal Palace-Hull
    Az idegenben egyik legrosszabb Hull játszik a mostanában egyre jobb Palace csapatával, amely ha benn akar maradni, akkor nem ártana, ha nyerni tudna.
    A Hull otthon erős inkább, idegenben nem sok vizet fog most zavarni, így érdemes megpróbálni egy 1X-et erre a meccsre, de egy kevés gólos találkozó várható ide, bátrabbak pedig egy sima hazai győzelemre is fogadhatnak

    Liverpool-Everton
    A forduló kiemelt mérkőzése, amit az is mutat, hogy minden meccs 20:45kor kezdődik ,de ez 21:00tól.
    A Pool és az Everton is X-el hangolt a meccsre, ami most se lenne meglepő, mivel mind a két csapat erős szezont fut, és mindketten a BL-ért mennek.
    A Poolban ott van a kirobbanó Suarez, viszont az Everton védelme van annyira masszív, hogy valahogy meg tudja fogni az uruguayit.
    A kérdés az, hogy mi van akkor, ha az Everton egy gyors gólt, mivel akkor nem zárkózhat be, és várhatóan a Pool lekontrázza őket.
    A Pool kerete talán valamivel erősebb, viszont Roberto Martinez nagyszerű munkát végez idén, így nem lesz egyik csapatnak sem könnyű dolga most, ezért is lenne érdemes egy X-el próbálkozni, ami elég jól is fizet.

    Aston Villa-WBA
    A West Brom 4 pontra van csak a kieső, 18.helytől, így eléggé kapaszkodnia kellene,bár erősebb, mint a most kieső helyen álló hármas.
    A tavalyi szezonban ilyenkor még egy esetleges EL hely is összejöhetett volna, viszont most csak a bennmaradó hely lehet kérdéses.
    A Villa jobb szezon fut, és végre Benteke is kezd újra formába lendülni.
    Egyik csapat sincs nagy formában, de most egymással találkoznak, így túl sok gól nem várható erre a meccsre, de egy X is bejöhet, bár a Villa Park közönsége hajtani fogja a birminghamieket.

    Sunderland-Stoke
    A Sunderland a bennmaradásért harcol, és nincs annyira rossz formában mostanság. Hazai pályán nem gyengék, és a Stoke sem feltétlenül olyan erős, hogy simán le tudja nyomni őket.
    A Sunderland célja a bennmaradás, ami meg is lehet nekik. Nagyban motiválhatha őket az, hogy az EL hely szinte biztos, hogy meglesz nekik, mivel a Cityvel játszanak majd Ligakupa döntőt, és a City benne lesz az első 4ben. A Ligakupa döntőbe jutás nagy motivációt adhat a Sunderlandnek, bár vészjósló lehet számukra az, hogy az utóbbi időben mindig volt egy olyan angol csapat, amely kiesett a szezon végén, és úgy jutott az Európa Ligába. A Sunderland most legalább viszont 1 pontot meg tud majd menteni, az utolsó 5 meccsén csak 1 pontot szerző Stoke ellen.

    Chelsea-West Ham
    Jó kis londoni derbi lesz ez , ahol viszont elég egyértelmű a helyzet: a West Ham a bennmaradásért, míg a Chelsea a bajnoki címért harcol.
    A Chelsea nagyszerű formában van, és eléggé kételkedek abban, hogy a Stamford Bridge gyepén túl sok mindent érne el a vendégcsapat.
    Bár nagy mozgás volt a Chelseanél mostanság, de ez nem fogja nagyon kiütni őket, mivel se Mata, se De Bruyne nem játszottak túl sokat az elmúlt időszakban, ahogy várhatóan Salah se fog.
    Hazai győzelem lesz itt, de nem lehet kizárni azt se, hogy több góllal nyerjen Abramovich csapata.

    Tottenham-Manchester City
    A City a bajnokság legjobb formában levő csapata, amely a Kupában is tovább tudott menni, azután, hogy a Watford szünetben már 2 góllal vezetett.
    A City végül 4-2-re tudott nyerni, ami mutatja azt, hogy mennyire erős Pellegrini csapata, és azt, hogy mekkora lendület van a csapatban.
    A Tottenham is már egyre jobb mostanság, Tim Sherwooddal a padon, és a BL helyért harcol, amitől már csak 1 pont választja el. A City elleni meccs viszont nem lesz könnyű feladat még számukra sem, bár egyetlen szerencséjük az az, hogy a City idegenben nem annyira erős még, mint otthon, bár idegenben is nagyon erősek tudnak lenni.
    Nagy meccs várható a White Hart Lanen, ahol a City nyerni fog, viszont érdemes lehet megrakni azt is, hogy sok gól lesz ezen a meccsen, mivel a City támadósora nagyszerű formában van, Agüero is visszatért, viszont a Tottenham is egy fokkal gólerősebb mostanában.




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Egyéb kupák, Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: