• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-25.forduló-Beharangozó!  Szombaton és vasárnap kerül sor az angol első osztály 25.fordulójára, melyen belül a legnagyobb érdeklőssel a Pool-Arsenal meccset lehet várni.
  313px-Premiership_trophy
  Liverpool-Arsenal
  Nem rossz kis meccs lesz ez.
  A Pool a 4.helyért megy, míg az Arsenal arra törekszik, hogy megtartsa a vezető helyét.
  Hazai pályán viszont a Pool nagyon erős, és nem vagyok abban biztos, hogy az Arsenal 1 pontnál többet el tudna hozni. Elég nagy lehet a nyomás az Arsenalon most, hogy visszaszerezte az 1.helyet, és szerintem nem fogja mindhárom pontot elvinni majd az Anfielről.

  Aston Villa-West Ham
  A Villa nincs rossz formában, viszont a West Ham is nyerni tudott az előző fordulóban a Swansea ellen,így nem feltétlenül esélytelen, bár a Villa van annyira jó,hogy otthon tudja tartani mind a három pontot.
  A tavaly a Villanak csak nehezen jött össze a bennmaradás, most pedig ezt akarják elkerülni a minél jobb helyezéssel.
  A Villa most nyerni fog, viszont nagyon szoros meccs lesz ez.

  Chelsea-Newcastle
  A Chelsea csapata az elmúlt fordulóban a Cityt győzte le, köszönhető a jól záró védelemnek. Most viszont annyira nem kell majd defenzívek legyenek, mivel a szarkák nem valami fényes formában várják ezt a meccset.
  A szarkák nem feltétlenül lesznek a legjobbak Cabaye nélkül, főleg úgy, hogy a helyére nem nagyon igazoltak senkit. Érkezett Luuk de Jong, viszont ő még formába kell lendüljön, lévén, hogy a Gladbachban sem szórta a gólokat.
  A Chelsea nyerni fog, viszont ne számítsunk egy nagy meccsre.

  Crystal Palace-WBA
  Gera Zoltán csapata az elmúlt fordulóban döntetlenre volt képes, most viszont valahogy a Palacet érzem jobbnak, mivel a londoniak nem feltétlenül rosszak mostanság.
  A Palace az Arsenal elleni meccs után most nyerni akar, hogy feljebb tudjon kapaszkodni, főleg úgy, hogy a West Brom pont előtte van. A West Brom kerete egy picivel talán erősebb, viszont a Palace hazai pályán ezt be fogja húzni most, de nem kell sok gólra számítani, bár a Pool ellen az előző fordulóban nem mutattak rosszul a pályán.

  Southampton-Stoke
  1-es. A szentek számára szinte már biztos a bennmaradás, így talán egy picivel feljebb is tudnának még kapaszkodni, köszönhetően annak, hogy már kisebb a nyomás rajtuk. Bár elment tőlük Osvaldo, de így is simán mehetnek tovább, mivel az AS Romatól hozott támadó most a Juvenál van kölcsönben.
  A szentek 2 pontra vannak a Newcastletól, és ha nyernek, akkor várhatóan befogják a Chelseavel játszó szarkákat.
  A szentek most jó formában is vannak viszonylag, bár a Stoke is az elmúlt fordulóban törte meg 3 meccses vereségi szériáját. Ennek ellenére sem érzem őket erősebbnek, legfeljebb csak akkor hozhatnak el egy pontot, hogyha kihúzzák a 0-0-át.

  Norwich-Manchester City
  Agüero nélkül is be kellene, hogy húzza ezt a meccset a City csapata, főleg úgy, hogy a Chelsea ellen az elmúlt fordulóban vereséget szenvedtek.
  Sok helyzete volt a csapatnak, de a Chelsea védelme nagyon jól zárt, a Norwich viszont gyengébb ilyen szempontból.
  A kanárik nem éppen a legerősebbek, és a feldühödött City csapata elkalapálja majd őket, még úgy is, hogy a hazai pálya őket segíti.

  Sunderland-Hull
  Az egyre biztosabb Sunderlandhez az idegenben idén nagyon bizonytalan Hull látogat, így a fekete macskák számára csak egy győzelem lehet elfogadható ezen a meccsen.
  A Hull utóbbi 5 meccsén 1 pontot szerzett, míg a Sunderland 10et, így kijelenthető az is, hogy jelentős formabeli különbség van a két csapat között.
  A Sunderland otthon fogja tartani a 3 pontot, és még az se feltétlenül kizárható, hogy 2 góllal nyernek majd a hazaiak.

  Swansea-Cardiff
  A nemrég edzőt váltó Swanseanak nem lesz könnyű dolga a walesi derbin.A Cardiff nagyon rosszul áll még most is, viszont Solskajerral a padon megkezdik a kapaszkodást. A Swansea épp rossz passzban van, ezt pedig meglovagolja majd a Cardiff csapata, amelynek minden pontra égető szüksége van.
  X2 rakható erre a meccsre, de aki kockáztatni akar, az megpróbálhat egy sima vendéggyőzelmet is, főleg úgy, hogy a Swansea nemsokára EL meccset fog játszani.

  Tottenham-Everton
  Izgalmas meccsre van kilátás a White Hart Lanen, mivel az utolsó 2 fordulóban 1 pontot szerző Spurs fogadja azt az Evertont, amely a Pool ellen nagyon simán kapott ki, viszont a Villa ellen tudott nyerni, úgy is, hogy az Aston Villa vezetett még.
  A Tottenham számára is fontos lenne egy győzelem, mivel ha nem nyernek, akkor egyre távolabb kerülhet tőlük a megálmodott BL hely, amely most 3 pontra van, viszont a Poolnak nem lesz könnyű meccse, így nem várható az, hogy biztos a 3 pont.
  Az Everton visszavette az 5.helyet, és ha esetleg nyer, akkor a Pool veresége által felkapaszkodhat a 4.helyre.
  Az Everton védelme nagyon erős, a Tottenham pedig mostanság egyre hatékonyabban használja már ki a helyzeteit, bár még mindig nem az igazi. Egy liverpooli pontszerzés várható erre a meccsre, ami elég szépen fizet azért.

  Manchester United-Fulham
  A Manchester United számára elég fontos lenne az, hogy legalább a 4.helyre odaérjen. Ehhez viszont a kisebb csapatok ellen mindenképpen nyerniük kell, és ezt meg is fogják tenni a Fulham ellen.
  Mataval a csapatban a MU erősebb, és ezt a pályán is bizonyítani fogja most. A Fulhamtől távozott Berbatov, aki idén nem futott valami nagy szezont, viszont képes volt életet vinni a csapat játékába.
  A MU hazai pályán be fogja húzni a hétfő esti meccset, bár így sem fog feljebb kapaszkodni, mivel 4 pont a lemaradása a Tottenhammel szemben.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: