• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-27.forduló-Beharangozó!



    Számos érdekes meccsre van kilátás ebben a fordulóban, amely szombaton 13:45kor kezdődik, és a vasárnap 5 órás meccsel ér véget.313px-Premiership_trophy

    Chelsea-Everton
    A londoniak mindenképp esélyesek a győzelemre, főleg úgy, hogy az Everton nem feltétlenül a legjobb formában van.
    Nyerni fog a Chelsea, bár elég szoros meccs lesz, meglehetősen kevés góllal.Az Everton esélyeit az is rontja, hogy elég sok a hiányzó, viszont a kölcsönben itt levő Traore már betalált, így az Everton szurkolói bele fektethetik a reményüket gólszerzés terén.

    Arsenal-Sunderland
    Az Arsenal hazai pályán esélyes a Sunderland ellen, még úgy is, hogy a fekete macskák már nem annyira rosszak, mint a szezon elején.
    Az ágyúsok a Bayerntől kaptak ki a BL-ben a héten, viszont ezen minél hamarabb túl akarják tenni magukat, amire minden esélyük is meglesz.
    Az ágyúsok nyerni fognak, és nem kizárható egy nagyobb arányú győzelem se.

    Cardiff-Hull
    Solskajerral a padon a Cardiff még nem mutat annyira jó képet, mint azt várták, viszont a Hull ellen még ez is elég lehet a győzelemhez, tudván azt, hogy mennyire bizonytalanok a tigrisek idegenben.
    A meccsből simán kinéz egy döntetlen, de inkább hazai győzelemre lenne érdemes tenni.

    Manchester City-Stoke
    A City a Barca ellen szenvedett vereséget, viszont ebben elég nagy része volt annak, hogy Demichelis piros lapot kapott, a Barca pedig 11est.
    A City minél hamarabb túl akarja tenni magát a traumán, és minden esélye megvan erre, a nem feltétlenül a legrosszabb formát futó Stoke ellen.
    A Citynél talán megakadt a szekér egy kicsit, éppen ezért lenne szüksége a csapatnak egy minél nagyobb arányú győzelemre.
    A Cityből Agüero még mindig hiányzik, ami nagy érvágást jelenthet, viszont a hazaiak mindenképpen esélyesek, és nyerni is fognak az Etihadban.

    WBA-Fulham
    A West Brom rossz helyen áll, viszont a Fulham még tőle is gyengébb szezont fut.
    Elég sok pénzt költött a télen a londoni csapat, viszont eddig ennek nincsen feltétlenül eredménye. Magath érkezése rendet teremthet a meglehetősen zilált csapatnál, és nem lennék túlzottan meglepődve azon, hogyha ő tartaná benn a csapatot.
    A West Brom 3 pontot szerzett csak utolsó 5 meccsén, így inkább a nagy változásokat megélő Fulham az, akire tennék ezen a meccsen, kevésbé bátrak X2vel próbálkozhatnak.

    West Ham-Southampton
    A West Ham nagy formában van, és nem lesz könnyű dolga most a szenteknek, hogyha meg akarják tartani ezen forduló után is a 8. helyüket.
    A West Hamben Carroll még mindig nem játszhat, piros lapja miatt, de a Norwich ellen is nyerni tudott a West Ham, igaz, hogy csak elég nehezen.
    Nagyon jó szezont fut a szentek csapata, és most a 8.helyen áll, miután az elmúlt fordulóban megelőzték a szarkákat.
    Kiegyenlített meccsre van kilátás most. Nagy formában van a West Ham és a Southampton is, így leginkább egy kevés gólos döntetlenre számítok.

    Crystal Palace-Manchester United
    A MU címvédőként indult ebben a szezonban, viszont jelenleg csak a 7.helyen áll, és egyre kevesebb esélye van már a BL hely megszerzésére.
    A vörös ördögök a héten a BL-ben is játszanak már, így talán valamelyest nagyobb gondot fordítanak majd arra a meccsre.
    A United csapata normál esetben simán le tudná győzni a Palaceot, viszont nem lehet ezt így kijelenteni az idei szezonban.
    Több hiányzója is lesz a MU-nak, viszont nélkülük is nyernie kell a Unitednak.

    Liverpool-Swansea
    A Pool kipihentebben és jobb formában is várhatja a mérkőzést, hazai pályán, úgy, hogy a meglehetősen erős támadószekciójából nem hiányzik majd senki.
    A Swansea nem fut jó szezont, és leginkább a kicsik ellen akar majd pontot szerezni. Ehhez még hozzátevődik az is, hogy a walesiek a héten Európa Liga meccset játszottak a Napolival, ami plusz fáradtság.
    A Pool nyerni fog hazai pályán.

    Newcastle United-Aston Villa
    Kiegyenlített meccsre van kilátás a St James’Parkban, ahol is két rossz formában levő csapat találkozik majd egymással.
    Leginkább döntetlent raknák erre a meccsre, mivel, hogy egyikük sem éppen a legjobb időszakát futja.
    A nagyobb nyomás várhatóan a szarkákon lesz a hazai pálya miatt is, és ezt kihasználhatja majd a Villa, így egy Villa pontszerzés mindenképp benne van.

    Norwich-Tottenham
    A Tottenham a héten az Európa Ligában szenvedett vereséget, Konoplyanka 11es gólja révén.
    Ez nem feltétlenül dobja majd fel a londoni csapatot, amely most is idegenben fog játszani.
    Nem feltétlenül rossz csapat a Norwich, viszont normál esetben a Spurs az, akinek itt nyerni kellene, viszont a fáradtság kiegyenlítheti az erőviszonyokat valamelyest.
    A Spurs szerintem mindenképpen pontot fog szerezni a kanárik ellen, de egy győzelem is benne van a pakliban.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: