• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-24.forduló-Beharangozó!  A hétközi forduló után a Manchester City vette át a vezetést, viszont a Citynek nagyon nehéz meccse lesz otthon, így nem lehet kizárni azt sem, hogy változik majd az, hogy ki áll az 1.helyen.
  313px-Premiership_trophy
  Newcastle United-Sunderland
  A fekete macskák elég jól játszanak az utóbbi időben, és van esélyük arra, hogy ezt a sort tovább vigyék, mivel a Newcastle most adta el Cabayet, és nem feltétlenül a legjobban játszik a csapat mostanság.
  A Sunderlandnek minden pont fontos most, és legalább 1 pontra esélyes lesz most is, főleg, ha meg tudja lovagolni a jó formát, amiben játszanak.

  West Ham-Swansea
  A Swansea az előző fordulóban nyerni tudott, és most is nagyjából hasonló erejű csapattal találkozik, mint a Fulham.
  Egy különbség azért van: a West Ham az előző meccsen szerzett 1 pontot a Stamford Bridgen, de nem azért, mert olyan jól támadott volna, hanem azért, mert Adrian nagyon nagy formában védett.
  A Swansea sem játszik feltétlenül gól gazdag meccseket, és egy alapvetően védekező felfogású West Ham ellen sem várható az, hogy sok gól lesz.

  Cardiff-Norwich
  A Cardiff elég sokat erősödött a transzfer szezonban, viszont az új emberek közül nem valószínű, hogy valamelyiknek egyből nagy ráhatása lenne a csapat játékára.
  A Cardiff az utolsó 4 meccsét elvesztette, és most se lesz könnyű dolga. A Norwich csapata nem feltétlenül a legjobb idegenben, viszont valamivel jobb formában vannak, és a keret is valamivel erősebb még.
  A Cardiff viszont mindent megtesz majd hazai pályán a győzelemért, bár ide inkább egy döntetlent várok.

  Everton-Aston Villa
  Nem vár könnyű meccs hazai pályán az Evertonra, mivel a Villa az idei szezonban egy fokkal szebb képet mutat, mint a tavaly.
  Elég sok a hiányzó a Villanál, viszont az Evertonnál több ember hiányzik, és ami a lényeg: Lukaku nem fog játszani most.
  A hazaiaknál most viszont debütálhat Lacina Traore, aki a bajnokság egyik legmagasabb támadója, és most megmutathatja, hogy miért is fizetett érte 10 milliót a Monaco, és azt, hogy nem feltétlenül kellett volna őt egyből kölcsönbe küldeni. A CFR egykori támadója idén nem sokat játszott sajnos az Anzhiban, viszont van annyira jó játékos, hogy az angol bajnokságban is bizonyítani tudjon, főleg, hogy meglehetősen erős játékos.

  Erre a meccsre viszont nem nagyon várható az, hogy gólzápor lenne, lévén, hogy az Everton is inkább a védelemre koncentrál, és az Aston Villa sincsen feltétlenül annyira erős, hogy ezt könnyen fel tudná törni.

  Fulham-Southamtpon
  A Fulham csapatához érkezett nemrég pár új ember, és általuk a csapat meglehetősen sokat erősödhet.
  A londoniaknak szükségük is van az erősítésre, mivel kieső helyen állnak, viszont vannak most annyira erősek, hogy benn tudjanak maradni a szezon végén.
  A Fulham otthon 1 pontra mindenképpen jó a szentek ellen, főleg úgy, hogy 3 fontos ember hiányozni fog a szentektől.
  A szentek az Arsenal ellen szereztek 1 pontot, és vannak annyira jók, hogy idegenben is legalább egy X-et ki tudjanak húzni, de a győzelem sem kizárható.

  Hull-Tottenham
  A Hull hazai pályán nagyon erős az idei szezonban, viszont most egy olyan csapat érkezik hozzájuk, amely meglehetősen erős, és ezt annak ellenére is el lehet mondani, hogy a Spurs 5-1re kapott ki a Citytől az elmúlt fordulóban.
  Mindkét csapatban van pár sérült, viszont a sérültek nélkül is sokkal erősebb a Tottenham csapata.
  A Spurs célja a 4.hely, és ezért mindent meg is fog tenni. A City elleni vereség után vissza akarnak térni majd a nyeregbe, hogy ne növekedjen a hátrányuk a Poolhoz képest. Sherwood csapata nem volt feltétlenül annyira rossz a City ellen,mint ahogy azt az eredmény mutatja, viszont Rose kiállítása nem jött jól nekik.
  A Hull ellen legalább 1 pontra mindenképpen jó a csapat, de inkább egy vendég győzelmet raknák a meccsre.

  Stoke-Manchester United
  Mata érkezésével erősödött a Manchester United csapata, és az elmúlt fordulóban nyerni is tudott a csapat a spanyollal a soraiban.
  Most egy olyan csapathoz látogatnak, amely ellen simán van esélyük egy újabb győzelemre, mivel a Stoke nem legyőzhetetlen idén.
  A MU-nak szüksége van minden pontra, és főleg a kis csapatok ellen kell behúzzon minden pontot, ha már a rangadókon bizonytalan is.
  A Stoke elég masszív csapat, viszont a United azért van annyira erős, hogy idegenben le tudja győzni őket, sok gólra viszont nem feltétlenül kell számítani.

  WBA-Liverpool
  Gera Zoltán csapata a 4.helyen álló Liverpoolt fogadja, amely az elmúlt fordulóban meglehetősen simán nyomta le a városi rivális Everton csapatát.
  A West Brom nincs valami nagy formában, és a tavalyi kiemelkedő szezon után most a bennmaradásért kell, hogy küzdjön. Nincsenek is jó formában, így a lehető legrosszabbkor érkezik hozzájuk a Pool.
  A vörösök csapata nagy formában van, és nem nagyon látok okot arra, hogy miért ne nyerne most is.
  Vendéggyőzelem lesz itt, és van annyira jó a Pool, hogy több góllal is tudjon nyerni, főleg, ha megnézzük a jó formában levő Suarez-Sturridge párost.

  Arsenal-Crystal Palace
  Az Arsenal az elmúlt fordulóban elvesztette az 1.helyet, miután 1 pontot hozott el csak a szentektől.
  Hazai pályán pedig mindenképpen ők az esélyesek, és nyerni is fognak, ami szinte kötelező lenne nekik.
  Az Arsenalnál azért elég sok a sérült, viszont a Palace nincs annyira erős, mint a Southampton. Az ágyúsok hazai pályán odateszik magukat, és szerintem nyerni is fognak.
  A Palace jó formában van, viszont annyira erősek nincsenek, hogy az Emiratesben is nyerni tudjanak majd.
  Az Arsenal győzelmével viszont nyomást helyezhet a Manchester City csapatára, mivel ha nyer, akkor visszaveheti az 1.helyet, legalább hétfőig.

  Manchester City-Chelsea
  A City csapata az 1.forduló után tudta újra visszavenni a vezetést, miután az Arsenal az elmúlt fordulóban csak 2-2re volt képes.
  A City viszont kiütötte a Tottenhamet, és továbbra is nagy formában játszik.
  A csapat pechje az, hogy az egyik legjobbjuk, Agüero hiányozni fog hétfőn, bár Negredo mostmár játszhat. Agüero volt már hosszasan sérült idén, és a csapat gond nélkül át tudta vészelni ezt az időszakot is.
  Negredo valamint Dzeko nagyszerű párost alkotnak, és a bosnyák az elmúlt fordulóban is bombagólt tudott lőni.
  A City hazai pályán eddig még 100%-os, viszont nehéz dolguk lesz, ha ezt meg akarják tartani.
  A Chelsea csapata az elmúlt fordulóban meglepő döntetlent játszott a jól záró West Ham ellen,viszont most a bajnokság legjobb csapatához látogatnak el, így minden lesz, csak könnyű dolguk nem. A Chelseanél egész évben az volt a probléma, hogy nem teljesítettek jól a csatárok, és most sem várható feltétlenül az, hogy nagyon könnyű dolguk lenne. A City támadásban nagyon jó, és a Chelsea védelme nem feltétlenül annyira erős, hogy meg tudja fogni őket.
  Pörgős meccs várható az Etihadba, ahol is hazai győzelmet várok, sok góllal.
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: