• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-12.forduló-Beharangozó!  A válogatott szünet utáni fordulóban számos jó meccsre van kilátás, ezek között pedig van egy derbi is, amelyen az Arsenalhoz látogat majd a Manchester United.premier-league-icon

  Chelsea-WBA
  Az 1.helyezett Chelsea egyértelműen esélyes, főleg úgy, hogy várhatóan Diego Costa is játszani fog.
  A spanyol nagyon jól kezdett, viszont a sérülések miatt egy ideje bőven megakadt a góllövésben, így ideje lenne újra formába lendülnie.
  Nagy hiányzó nincs, így nem sok esélyt adok a 13.helyen álló West Bromnak, bár érdemes lesz odafigyelni Berahinora, aki nagyon nagy formában játszik idén, és egyértelműen viszi előre a csapatot.
  Nyerni fog a Chelsea, hogy tovább erősítse az 1.helyét.

  Everton-West Ham
  Jó meccsre van kilátás a több játékost is nélkülöző Everton és a 4.helyen álló West Ham között.
  Az Everton az utóbbi időben egyre inkább kapaszkodik, a West Ham pedig utolsó 5 meccsén 11 pontot szedett össze.
  A West Ham és az Everton sok gólos meccseket szokott játszani, így bőven van esély arra, hogy most is sok gólt láthassunk.

  Leicester-Sunderland
  Az alsóházi rangadón a Leicester fogadja a Sunderland csapatát, és megpróbál majd 3 ponttal hazatérni.
  A Leicester nagyon rég nem nyert, ezért jól jött nekik a szünet, hogy rendet tegyenek a fejekben.
  A rókák jelenleg már kieső helyen állnak, úgy, hogy a legutolsó 4 meccsükön 4 vereséget szenvedtek.
  A Sunderland sokkal jobb formában van a Leicesterhez képest, és ezen a meccsen bőven van esélye legalább 1 pontra, de a 3 pont sem tűnik elérhetetlennek.
  A meccsre egy X2t mindenképpen érdemes bepróbálni, kiindulva abból, hogy milyen rossz formában van a hazai csapat.

  Manchester City-Swansea
  Nagy meccsre van kilátás az Etihadban, ahol a City fogadja a Swansea csapatát.
  A Swansea nagy formában kezdte a szezont, aztán erős visszaesés következett, hogy most újra formába lendüljön, és legyőzze az Arsenalt.
  A City most hullámvölgyben van, a BL továbbjutás is csak nehezen jöhet össze nekik, a bajnokságban pedig kezdenek leszakadni a Chelseatől.
  A hattyúk ellen nem lesz könnyű dolguk, mert tudják a walesiek is azt, hogy el tudják kapni a Cityt most.A Citynél már Pellegrini elbocsátása is felmerült, ami nem tűnik túl jó ötletnek, kérdés az, hogy mennyire tudja meg majd megszerezni Diego Simeonet a csapat.
  Jó meccs lesz ez. A Swanseanak van esélye az 1 pontra, viszont sanszosabbnak tűnik egy 2,5 gól feletti meccs.

  Newcastle-QPR
  A nagyszerű formában levő Newcastle fogadja hazai pályán azt a QPR-t, amely az utolsó fordulóban a City ellen tudott elcsípni 1 pontot.
  A szarkák folytatni akarják jó sorozatukat, több sérültjük ellenére is. A QPR a kiesés elől menekülne, viszont nem lesz könnyű dolga, mivel nagyon nagy lendületben vannak.
  A sok sérült megzavarhatja a Newcastle csapatát, viszont olyan magabiztosnak tűnnek, hogy le tudják így is majd győzni a QPR-t.

  Stoke-Burnley
  Az elmúlt fordulóban győztes csapatok találkoznak egymással, egy meglehetősen kemény meccsen.
  A Stoke a Spurs ellen tudott nyerni idegenben, bár azt is figyelembe kell venni itt, hogy a Tottenham egyáltalán nincsen formában.
  A Burnley újoncként idei 1. győzelmét szerezte meg a Hull ellen, most pedig szívesen duplázna, hogy így mozduljon el az utolsó helyről.
  A Stoke kerete erősebb, mint a vendégeké, és ezt a pályán is bizonyítani fogja a csapat.

  Arsenal-Manchester United
  A forduló rangadóján az Arsenal hazai pályán fogadja a Manchester Unitedot.
  Az ágyúsoknál is elég sok a hiányzó, viszont a United még rajtuk is túltesz, mivel hiányzik tőlük többek között Falcao, Rojo és Blind, így nem lesz a legideálisabb a csapat felállása.
  Ott lesz a pályán viszont Van Persie, Rooney, valamint Mata is, velük pedig meglehetősen erős lesz az Arsenal ellen készülő alakulat.
  Az ágyúsok az elmúlt fordulóban a Swanseatól kaptak ki, most viszont mindenképpen nyerni akarnak hazai pályán.
  A United az elmúlt fordulóban, ha nehezen is, de le tudta győzni a Palace gárdáját, bár a Palace azért idén se a BL helyekért harcol, így helyén kell kezelni ezt a győzelmet.
  Nagy meccs lesz ez, amin az Arsenalt érzem esélyesebbnek, viszont látván a nem tökéletes védelmeket, érdemes egy sok gólos meccsre számítani.

  Crystal Palace-Liverpool
  A Palace csapata az elmúlt fordulóban a Unitedtól kapott ki, most pedig azt a Poolt fogadják, amely jelenleg a 11.helyen áll.
  A Palace a bennmaradásért harcol, és a 17.helyen áll, úgy, hogy legutóbbi 5 meccsén 4 vereséget szenvedett. O’Keefe fog hiányozni most tőlük.
  A Liverpool a 11.helyen áll csak, és innen mindenképpen kapaszkodni akar, mivel ez a hely méltatlan a sokszoros bajnok számára. Az alapemberek közül Sturridge hiányozni fog, az ő hiánya pedig sokat jelenthet azért, bár a brit idén azért nem termel annyira szépen, mint a tavaly.
  A Pool kerete mindenképpen erősebb, mint a Palace, és ezt ki is fogja használni most. Nagyon nagy szüksége lenne a Poolnak a 3 pontra, hogyha az évet egy európai kupahelyen akarja befejezni majd a csapat.

  Hull-Tottenham
  Két kevésbé jó formában levő csapat találkozik egymással a Hull otthonában.
  A Hull az előző fordulóban az újonc Burnleytól szenvedett vereséget, azelőtt pedig a szentektől, mindkét alkalommal 0-1-re.
  A Hullnál a góllövéssel van a legnagyobb gond, mivel több, mint 1 hónapja nem tudtak betalálni a tigrisek. Akkor az Arsenal ellen játszottak, most pedig egy újabb londoni csapat jön hozzájuk.
  A Tottenhamnél Pochettinonak nincs könnyű dolga, mivel a szurkolók nem feltétlenül a legjobb véleménnyel rendelkeznek róla, főleg úgy, hogy a legutóbbi 5 hazai meccsükön csak 1 alkalommal tudtak nyerni.
  A Tottenham erősebb kerettel rendelkezik, mint a Hull, és idegenben is valamivel jobban megy nekik idén, mint otthon, így legkevesebb 1 pontot várok tőlük.

  Aston Villa-Southampton
  A forduló záró meccsére hétfő este kerül sor, ahol a Villa fogadja majd a Southampton csapatát.
  A Villa a nagyszerű kezdés után erősen visszaesett, de az elmúlt fordulóban legalább 1 pontot el tudtak csípni, a West Ham ellen. A szentek ellen viszont sokkal nehezebb dolguk lesz, mivel Koeman csapata legutóbbi 4 meccsét megnyerte, és most is erre készül. A Soton védelme kiemelkedő, eddig mindössze 5 gólt kaptak, és ez jelentheti a siker kulcsát, mivel támadásban még nem feltétlenül állnak ilyen jól. A Sunderland ellen 8-0-ra tudtak nyerni, de leginkább 1-2- gólos győzelemre érdemes számítani tőlük.
  Erre a meccsre is vendég győzelmet várok. A szentek várhatóan egy szűk, 1-0-ás győzelmet aratnak, hogy így tovább üldözzék a Chelseat. Egy biztos: bármilyen eredmény születik, a Southampton marad a 2.helyen, mivel jelenleg 4 ponttal előzi meg a Manchester City csapatát.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Foci Eb, Premier Liga (élvonal), Sérülés, Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: