• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini tartózkodó a válogatással kapcsolatban!  Manuel Pellegrini visszautasította azon híreket, miszerint pihentetné a kulcsembereket a keddi, Bayern München elleni BL meccsen.Pellegrini
  A City és a címvédő is továbbjutottak már, viszont a Citynek szombaton meccse lesz az Arsenal ellen, ezért sokan azt várják, hogy megkeveri a csapatot egy picit majd Pellegrini mester.
  A chilei viszont tagadta azt, hogy csere embereket játszatna az Allianz Arenaban:”Az egyik legfontosabb dolog az volt, hogy továbbjussunk, és most van esélyünk arra, hogy a csoport élén végezzünk.
  “Természetes, hogy mindkét meccsre gondolunk, de a holnapi meccs nagyon fontos nekünk, és az, hogy jól játsszunk, aztán pedig meglátjuk, hogy mi lesz az Arsenal ellen.
  “Továbbjutottunk, ami jó dolog. Fontos az, hogy javítsunk a Bayern elleni otthon formához viszonyítva, mivel nem játszottunk jól, és javítani kell azon a képen, amit akkor nyújtottunk.
  A City egyértelműen gyengébb volt, és 3-1-re kapott ki az Etihad Stadiumban októberben, de Pellegrini elmondta azt, hogy hasonló a mentalitásuk, mint ami otthon volt.
  “Nem változtatok a taktikán, bár lehet, hogy kellene idegenben. Egy dolgot tennék másképp, ha újra tudnánk játszani azt a meccset, de a többit ugyanúgy.
  “Viszont ez nem azt jelenti, hogy azok akik játszanak majd a Bayern ellen, nem kapnak majd lehetőséget az Arsenal ellen.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: