• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pellegrini tartózkodó a válogatással kapcsolatban!



    Manuel Pellegrini visszautasította azon híreket, miszerint pihentetné a kulcsembereket a keddi, Bayern München elleni BL meccsen.Pellegrini
    A City és a címvédő is továbbjutottak már, viszont a Citynek szombaton meccse lesz az Arsenal ellen, ezért sokan azt várják, hogy megkeveri a csapatot egy picit majd Pellegrini mester.
    A chilei viszont tagadta azt, hogy csere embereket játszatna az Allianz Arenaban:”Az egyik legfontosabb dolog az volt, hogy továbbjussunk, és most van esélyünk arra, hogy a csoport élén végezzünk.
    “Természetes, hogy mindkét meccsre gondolunk, de a holnapi meccs nagyon fontos nekünk, és az, hogy jól játsszunk, aztán pedig meglátjuk, hogy mi lesz az Arsenal ellen.
    “Továbbjutottunk, ami jó dolog. Fontos az, hogy javítsunk a Bayern elleni otthon formához viszonyítva, mivel nem játszottunk jól, és javítani kell azon a képen, amit akkor nyújtottunk.
    A City egyértelműen gyengébb volt, és 3-1-re kapott ki az Etihad Stadiumban októberben, de Pellegrini elmondta azt, hogy hasonló a mentalitásuk, mint ami otthon volt.
    “Nem változtatok a taktikán, bár lehet, hogy kellene idegenben. Egy dolgot tennék másképp, ha újra tudnánk játszani azt a meccset, de a többit ugyanúgy.
    “Viszont ez nem azt jelenti, hogy azok akik játszanak majd a Bayern ellen, nem kapnak majd lehetőséget az Arsenal ellen.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: