• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Várhatóan Van Persie lesz a MU új kapitánya!



    Robin van Persie lesz a MU új kapitánya, ha kinevezik Louis van Gaalt, állítja a holland újságíró, Pascal Kamperman.
    Fulham-v-Manchester-United-Robin-van-Persie_3029092Hollandia még játszik Ecuadorral szombaton, és később várható az, hogy tisztázódik a Unitednál való szerepe.
    A 62 éves tréner 11 hónapja nevezte ki Van Persiet a válogatottnál kapitánnyá, és Kamperman szerint az egykori Arsenal játékos lép majd a távozó Nemanja Vidic helyére.
    “Igen, ezt gondolom, mivel jó a kapcsolatuk, mondta a Sky Sports Newsnak, hogy miért is várja Van Persie új kapitánynak.
    “Van Gaalnak is időre volt szüksége eleinte, amikor a válogatott élére került. De azután nagyon jól ment neki, és ebben nagy szerepe van Robin van Persienek is.
    “Amikor RvP pár hónapra sérült volt, és akkor kérdéses volt a VB-n majd hogyan játszik a csapat.Nagyon jó kapcsolatot építettek ki így egymással.
    A holland csapatnak 2 napja lesz pihenni az Ecuador elleni meccs után, azután Portugáliába utaznak egy hétre, edzeni, hogy így készüljenek a VB-re.
    Van Gaal viszont Manchesterbe fog utazni, hogy legyen ideje elrendezni a részleteket, ami után ő lehet a csapat menedzsere.
    A hét elején még úgy volt, hogy a VB előtt megegyeznek, de Kamperman elmondta, hogy nem nagyon lehet olvasni erről semmit.
    “Nem tudom azt, hogy mikor írnak alá, de úgy tudom, hogy még pár dolgot el kell rendezni. Úgy gondolom, hogy már megvan a szerződése, és most a stábról valamint a játékosokról egyeztetnek.
    “Beletelhet pár órába vagy hétbe, de meg fognak egyezni.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: