• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Alonsót ismét szóba hozták a Juvéval



    Az olasz futballügynök, Ernesto Bonzetti szerint a Juventus ezen a nyáron is megpróbálja majd leigazolni a Liverpool középpályását, Xabi Alonsót.

    Xabi AlonsoTavaly nyáron rengeteg olyan hír jelent meg, melyek szerint a spanyol válogatott játékos távozni fog az Anfield Roadról. Ezután kezdett komolyan érdeklődni a Pool Gareth Barry iránt.

    A Juve volt az egyik legkomolyabb kérő, de végül mégsem igazolták le a 27 éves középpályást, aki remek formának örvend és nagy szerepe van abban, hogy a liverpooliak a bajnoki címre is esélyesek.

    Rafa Benítez nemrég azt mondta, szeretné megtartani Alonsót, azóta viszont egy olyan nyilatkozatot is tett, mely szerint el fog adni néhány játékost, hogy újakat igazoljon.

    A Serie A élcsapatait átigazolási tanácsokkal ellátó Bonzetti szerint a torinóiak ismét megpróbálják majd magukhoz csábítani a játékost.

    “Talán ismét megpróbálom majd a Juvéhoz vinni Alonsót. Tavaly nyáron hosszasan tárgyaltunk vele és a Liverpoollal, így már ismerjük a játékoshoz vezető utat” -mondta Bonzetti.

    “Könnyen lehet, hogy bajnoki címig tudná vezetni a Juventust, ha Sissokóval párban játszana a középpályán. Az egyetlen probléma az lehet, hogy a Liverpool valószínűleg sokat kér érte, mivel fontos játékosról van szó.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: