• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Alonsót ismét szóba hozták a Juvéval  Az olasz futballügynök, Ernesto Bonzetti szerint a Juventus ezen a nyáron is megpróbálja majd leigazolni a Liverpool középpályását, Xabi Alonsót.

  Xabi AlonsoTavaly nyáron rengeteg olyan hír jelent meg, melyek szerint a spanyol válogatott játékos távozni fog az Anfield Roadról. Ezután kezdett komolyan érdeklődni a Pool Gareth Barry iránt.

  A Juve volt az egyik legkomolyabb kérő, de végül mégsem igazolták le a 27 éves középpályást, aki remek formának örvend és nagy szerepe van abban, hogy a liverpooliak a bajnoki címre is esélyesek.

  Rafa Benítez nemrég azt mondta, szeretné megtartani Alonsót, azóta viszont egy olyan nyilatkozatot is tett, mely szerint el fog adni néhány játékost, hogy újakat igazoljon.

  A Serie A élcsapatait átigazolási tanácsokkal ellátó Bonzetti szerint a torinóiak ismét megpróbálják majd magukhoz csábítani a játékost.

  “Talán ismét megpróbálom majd a Juvéhoz vinni Alonsót. Tavaly nyáron hosszasan tárgyaltunk vele és a Liverpoollal, így már ismerjük a játékoshoz vezető utat” -mondta Bonzetti.

  “Könnyen lehet, hogy bajnoki címig tudná vezetni a Juventust, ha Sissokóval párban játszana a középpályán. Az egyetlen probléma az lehet, hogy a Liverpool valószínűleg sokat kér érte, mivel fontos játékosról van szó.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: