• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kjaer készen áll a PL-re  Ügynöke szerint a Palermo fiatal védője, Simon Kjaer szeretne Angliába igazolni. A Liverpool, az Arsenal és a Manchester United is szívesen látná.

  A 21 éves tehetség több csapat figyelmét is felkeltette, de még nem döntötte el, hol folytatja a pályafutását, a legjobb ajánlatra vár.

  “Egyértelmű, hogy készen áll a váltásra, én is úgy látom, hogy megérett arra, hogy egy nagy csapatban futballozzon” – mondta a dán bekk ügynöke, Mikkel Beck.

  Kjaert olyan klubok is megkeresték, mint a Juventus vagy a Barcelona, de ügynöke szerint mindenképpen a Premier League-ben szeretne játszani.

  “Megpróbálom a lehető legjobb tanácsokkal ellátni. Szerencsére játékoskoromból jól ismerem Angliát, így megoszthatom vele a tapasztalataimat” – folytatta Beck, aki 1996 és 1999 között csaknem 100 bajnokin lépett pályára a Middlesbrough-ban.

  “Nagyon fontos, hogy leüljünk együtt Simonnal és a családjával, hogy meghozzuk a legjobb a döntést és olyan csapatot találjunk neki, ahol van lehetősége a további fejlődésre.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: