• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Eriksen még nem érzi magát késznek a PL-re  Az Arsenal és a Tottenham Hotspur figyelmét is felkeltő középpályás, Christian Eriksen szeretne még legalább egy évig az Ajaxnál maradni, mielőtt erősebb bajnokságba igazol.

  A tehetséges dán játékos úgy véli, jobban jár, ha egyelőre az amszterdamiaknál marad, ahol állandó játéklehetőséghez juthat, mintha elcsábulna egy nevesebb csapat kedvéért és egész évben csak a padot koptatná.

  “Jól ismerem a Tottenhamet, olyan kiváló játékosaik vannak, mint Rafael van der Vaart vagy Luka Modric” – kezdte a 19 éves középpályás.

  “Természetesen az Arsenalról is sokat tudok, az egész világon nagyon híresek a szép focijukról. Azt is tudom azonban, hogy még nem állok készen a következő szintre. Az a legjobb, ha itt maradok tanulni és fejlődni az Ajaxnál. Itt állandó játéklehetőséghez juthatok, és ilyen fiatalon ez a legfontosabb.”

  “Nem szeretnék azért átigazolni máshová, hogy végig a kispadon üljek. Ez visszalépés lenne, az pedig semmiképpen nem tenne jót a pályafutásomnak.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: