• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ismét a United a bajnok!  Az Arsenal elleni 0-0-val biztossá vált, hogy a Manchester United nyeri a Premier League 2008/09-es kiírását.

  18. alkalommal lett bajnok a UnitedA Vörös Ördögök azzal a tudattal léptek pályára a ma délutáni meccsen, hogy ha nem szenvednek vereséget, a Liverpoolnak már nem marad esélye megelőzni őket.

  A gólnélküli döntetlenre végződött meccsen Cristiano Ronaldo került a legközelebb a gólszerzéshez egy szabadrúgásból leadott lövéssel, de igazából egyik csapat sem tett túl sokat azért, hogy megnyerje a találkozót.

  A United sorozatban harmadszor hódította el a bajnoki trófeát, összességében pedig 18 diadalnál járnak, ezzel utolérték a Liverpoolt.

  Sir Alex Ferguson természetesen nagyon örül a sikernek, de máris az jár a fejében, hogy jövőre ismét bajnoki címig vezesse csapatát.

  “Ez volt a történelem leghosszabb 90 perce” – kezdte a skót.

  “Természetesen boldog vagyok, ki ne örülne egy bajnoki címnek? Az azonban egy teljesen más, különleges érzés lesz, ha megelőzzük a Liverpoolt a bajnoki elsőségek tekintetében. Jövőre mindent el fogunk követni, hogy ez sikerüljön.”

  Forrás: PremierLeague.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: