• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cleverley átvenné Scholes helyét



    A Manchester United fiatal játékosa, Tom Cleverley szerint itt az idő, hogy végre állandó helyet szerezzen magának klubcsapatában és válogatottjában egyaránt.

    A 21 éves középpályás jelenleg Dániában van, az U21-es Eb-n, ahol ma ő is pályára léphet Anglia színeiben, Csehország ellen.

    A fiatal játékos reméli, a következő szezon meghozza számára az igazi áttörést, és valóra tudja váltani a Wigan Athletic egyik edzőjének, Graham Barrow-nak a jóslatát, aki egyenesen Paul Scholeshoz hasonlította őt.

    “Jelenleg gőzerővel dolgozom az U21-es válogatottnál, hogy megmutassam, mit tudok. Júliusban aztán Amerikába utazom a Uniteddel, remélem, az ottani felkészülési meccseken sikerül bejátszanom magam a csapatba” – kezdte a legutóbbi négy szezont kölcsönben töltő Cleverley.

    “Beszéltem a mesterrel, aki azt mondta, a következő szezonban szeretne a csapatnál tartani, ami jó jel. Bízom benne, hogy az egész szezonom remek lesz, ha a nyári meccseken jól teljesítek.”

    “Nagyon örülök, hogy Graham egy olyan remek játékoshoz hasonlított engem, mint Paul. Persze sokat kell még dolgoznom, hogy olyan remek futballista váljon belőlem, de remek lenne, ha valóban be tudnám tölteni a visszavonulása után keletkezett űrt.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: