• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Két évre Hamburgba küldi fiatal játékosát a Chelsea



    A Hamburg két évre kölcsönveszi a Chelsea védőjét, Jeffrey Brumát, aki egyelőre képtelen bekerülni a kezdőcsapatba a Stamford Bridge-en.

    Bruma a legutóbbi szezonban mindössze két bajnokin léphetett pályára a Kékeknél, az idény második felét a Leicester Citynél töltötte kölcsönben.

    A játékos ügynöke, Wessel Weezenberg szerint ügyfelének jót fog tenni, hogy két évig Németországban, a Hamburg csapatában erősödhet, és 2013-ban újult reményekkel térhet vissza Londonba.

    “Jeffreynek nagyon fontos, hogy rendszeresen játszhasson, ez egy nagyon fontos lépés lehet a karrierje szempontjából. Egy fiatal játékosnak a stabilitás is rengeteget számít, így nagyon jó, hogy két évig ugyanannál a csapatnál lehet” – mondta Weezenberg.

    “A Chelsea-nél nehezen kerülhetne be rendszeresen a kezdőbe, Hamburgban valószínűleg könnyebb dolga lesz. A HSV egy remek, magasan jegyzett csapat nagyszerű stadionnal és rengeteg szurkolóval, Jeff sok értékes tapasztalattal fog gazdagodni.”

    A 19 éves játékos a kikötővárosiaknál együtt játszhat majd korábbi csapattársával, Michael Mancienne-nel, akit a múlt héten 2 millió euróért igazoltak le.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: