• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Két évre Hamburgba küldi fiatal játékosát a Chelsea  A Hamburg két évre kölcsönveszi a Chelsea védőjét, Jeffrey Brumát, aki egyelőre képtelen bekerülni a kezdőcsapatba a Stamford Bridge-en.

  Bruma a legutóbbi szezonban mindössze két bajnokin léphetett pályára a Kékeknél, az idény második felét a Leicester Citynél töltötte kölcsönben.

  A játékos ügynöke, Wessel Weezenberg szerint ügyfelének jót fog tenni, hogy két évig Németországban, a Hamburg csapatában erősödhet, és 2013-ban újult reményekkel térhet vissza Londonba.

  “Jeffreynek nagyon fontos, hogy rendszeresen játszhasson, ez egy nagyon fontos lépés lehet a karrierje szempontjából. Egy fiatal játékosnak a stabilitás is rengeteget számít, így nagyon jó, hogy két évig ugyanannál a csapatnál lehet” – mondta Weezenberg.

  “A Chelsea-nél nehezen kerülhetne be rendszeresen a kezdőbe, Hamburgban valószínűleg könnyebb dolga lesz. A HSV egy remek, magasan jegyzett csapat nagyszerű stadionnal és rengeteg szurkolóval, Jeff sok értékes tapasztalattal fog gazdagodni.”

  A 19 éves játékos a kikötővárosiaknál együtt játszhat majd korábbi csapattársával, Michael Mancienne-nel, akit a múlt héten 2 millió euróért igazoltak le.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: