• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fabianski örül a lehetőségnek



    Az Arsenal második számú kapusa, Lukas Fabianski készen áll, hogy Manuel Almunia hiányában megcsillogtassa tudását a londoni szurkolók előtt.

    Lukasz FabianskiA 23 éves lengyel válogatott kapus előtt esély nyílt, hogy megmutassa tudását és tapasztalatot gyűjtsön. Saját elmondása szerint az egyes számú mez megszerzése egyelőre még nem szerepel a tervei között.

    Az Ágyúsok első számú hálóőre, Manuel Almunia a Villarreal elleni Bajnokok Ligája-meccsen sérült meg, ami miatt a hírek szerint néhány hétig nem lesz bevethető.

    Fabianski a Sárga Tengeralattjárók ellen csereként beállva megmutatta, többre lenne hivatott , mint hétről hétre a kispadon ülni. Csapata neki is köszönetet mondhat, amiért döntetlennel végződött a találkozó.

    “Mindig örülök, ha játszhatok, azt viszont sajnálom, hogy egy sérülés miatt került rám a sor. A legjobbakat kívánom Manuelnek és remélem, hogy minél hamarabb felépül” – kezdte a fiatal tehetség.

    “Egyelőre talán még nem állok készen arra, hogy átvegyem tőle az első számú kapus szerepét, de úgy érzem, nem fogok csalódást okozni.”

    “Nagyon tisztelem Manuelt azért, amit a klubért tett, az elmúlt néhány hónapban kiemelkedően jól védett. Úgy hozta a sors, hogy most át kell vennem a helyét, készen állok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: