• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Egy nagy csapat bejelentkezett Adebayorért  Emmanuel Adebayor ügynöke elmondta, ügyfeléért ajánlatot tett egy nagy csapat, de nem a Manchester United vagy a Chelsea.

  Emmanuel AdebayorKülönböző bulvárlapok állításai szerint a togói válogatott játékost az AC Milan és az Internazionale is szeretné leigazolni.

  A Milan már tavaly nyáron is érdeklődött Adebayor iránt. Most, hogy Carlo Ancelotti átült a Chelsea kispadjára, a londoni kékekkel is hírbe hozták a csatárt.

  Az is szóba került, hogy a bajnoki címvédő United az afrikaival próbálná meg pótolni Carlos Tevezt. A támadó ügynöke, Stephane Courbis elárulta, hogy ügyfeéért valóban bejelentkezett egy világszerte ismert klub, de nem angol csapatról szó.

  “Egyelőre nincs a birtokomban semmi olyan irat, ami azt bizonyítaná, hogy a Chelsea vagy a Manchester United valóban szeretné leigazolni Emmanuelt” – mondta Courbis.

  “Az tény, hogy Carlo Ancelotti nagyon szereti az ügyfelem játékstílusát és tavaly megpróbálta a Milanhoz csábítani, de a Chelsea még nem lépett kapcsolatba velünk.”

  “Van egy csapat, amelyik viszont megkeresett minket. Nem árulhatom el a nevét, de azt igen, hogy egy nagyon híres klub.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: