• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Alonso: “Barry miatt távoztam”  Xabi Alonso saját elmondása szerint azért hagyta el a Liverpoolt, mert attól félt, Gareth Barry mellett már nem lenne helye a csapatban.

  A spanyol középpályás tavaly nyáron hagyta el a Vörösöket a Real Madrid kedvéért, akik 30 millió fontot fizettek érte.

  Sok liverpooli drukker kritizálta Alonsót, amiért elment, de most elmondta, miért is döntött így. Elmondása szerint rosszul esett neki, hogy a ‘Pool minden áron meg akarta szerezni Barryt az Aston Villától.

  Az angol játékos végül a Manchester Cityben kötött ki, de ekkorra Alonso már elhatározta, hogy elmegy, mivel úgy érezte, Rafa Beníteznek nincs szüksége rá.

  “Nehéz volt beletörődnöm, hogy a Liverpool ilyen komoly hajtóvadászatot indított Gareth Barryért. Hogy őszinte legyek, ekkor döntöttem el, hogy távozok” – mondta a 28 éves játékos.

  “Ez volt életem egyik legnehezebb döntése, de a történtek után tudtam, hogy mennem kell. Rafának is elmondtam, hogy távozni akarok, amikor a Real bejelentkezett értem.”

  “Fiatal voltam még, mikor a Liverpoolhoz igazoltam, ezért sokat köszönhetek a klubnak. Ott váltam olyan játékossá és emberré, amilyen most vagyok.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: