• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scharner nem szereti a Sunderland játékát  A Wigan Athletic védője, Paul Scharner biztosan nem igazol a Sunderlandhez, mert nem kedveli a piros-fehérek játékstílusát.

  Paul ScharnerA 6 millió fontra taksált osztrák játékost még két évig kötné szerződés a JJB Stadiumba, de úgy döntött, szeretne egy magasabb szintre lépni, így mindenképpen távozik.

  A 29 éves bekk nemrég elárulta, hogy a Tottenham Hotspur, a Fulham és az Everton is szeretné megszerezni. Úgy tűnik, a Fekete Macskák is csatlakoztak a kérők közé, de Scharner szerint semm esély arra, hogy a Stadium of Lightban folytassa pályafutását.

  “Egy ideje már eldöntöttem, hogy szeretnék csapatot váltani” – kezdte nyilatkozatát a középpályásként is bevethető hátvéd.

  “Sok minden történhet még az átigazolási időszak augusztusi lezárásáig. A Wigan hat millió fontot kér értem, van egy pár angol és német csapat, melyek boldogan fizetnének ennyit a szolgálataimért.”

  “Nagyon meglepődtem, mikor Steve Bruce a Sunderlandhez szerződött, mivel hosszú ideig hajtogatta, hogy maradni fog. Azt azonban végképp nem tudom elképzelni, hogy én is ott kössek ki.”

  “Semmiféle előrelépést nem jelentene, ha a Wiganből a Sunderlanhez igazolnék, ráadásul a játékukat sem szeretem. Ami azt illeti, Bruce taktikái sem tetszenek.”

  “Azt hiszem, lesz lehetőségem válogatni az ajánlatok közül, nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy végül Németországba igazolok.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: