• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scharner nem szereti a Sunderland játékát



    A Wigan Athletic védője, Paul Scharner biztosan nem igazol a Sunderlandhez, mert nem kedveli a piros-fehérek játékstílusát.

    Paul ScharnerA 6 millió fontra taksált osztrák játékost még két évig kötné szerződés a JJB Stadiumba, de úgy döntött, szeretne egy magasabb szintre lépni, így mindenképpen távozik.

    A 29 éves bekk nemrég elárulta, hogy a Tottenham Hotspur, a Fulham és az Everton is szeretné megszerezni. Úgy tűnik, a Fekete Macskák is csatlakoztak a kérők közé, de Scharner szerint semm esély arra, hogy a Stadium of Lightban folytassa pályafutását.

    “Egy ideje már eldöntöttem, hogy szeretnék csapatot váltani” – kezdte nyilatkozatát a középpályásként is bevethető hátvéd.

    “Sok minden történhet még az átigazolási időszak augusztusi lezárásáig. A Wigan hat millió fontot kér értem, van egy pár angol és német csapat, melyek boldogan fizetnének ennyit a szolgálataimért.”

    “Nagyon meglepődtem, mikor Steve Bruce a Sunderlandhez szerződött, mivel hosszú ideig hajtogatta, hogy maradni fog. Azt azonban végképp nem tudom elképzelni, hogy én is ott kössek ki.”

    “Semmiféle előrelépést nem jelentene, ha a Wiganből a Sunderlanhez igazolnék, ráadásul a játékukat sem szeretem. Ami azt illeti, Bruce taktikái sem tetszenek.”

    “Azt hiszem, lesz lehetőségem válogatni az ajánlatok közül, nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy végül Németországba igazolok.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: