• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bruce örül Bent sikerének



    A Sunderland menedzsere, Steve Bruce nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy Fabio Capello behívta Darren Bentet az angol válogatottba.

    Steve Bruce és Darren BentA támadó nyáron, 10 millió fontért igazolt a Fekete Macskákhoz a Tottenham Hotspurtől. Nem volt gondja a beilleszkedéssel, már nyolc bajnoki gólnál tart, ezzel ő a Premier League legjobb angol gólszerzője.

    Teljesítményére Capello is felfigyelt és behívta a válogatottba a Brazília elleni barátságos mérkőzésre, aminek Bruce nagyon örül.

    “Darren egy igazi klasszis, egy percre sem áll meg, akár meccsről, akár edzésről van szó. Szerintem ez a fajta hozzáállás is szerepet játszott abban, hogy Capello behívót küldött neki” – mondta a korábbi Wigan-mester.

    “Elég megnézni, hogy hány gólt lőtt a szezon során, ráadásul nem is akármilyeneket. Egyből rájöhetünk, hogy milyen remek játékosról van szó.”

    “Mikor leigazoltuk és először láttam játszani, magam is meglepődtem, hogy mennyire érzi a kaput. Akkor már biztos voltam benne, hogy jó üzletet csináltunk és egy nagyszerű csatárral erősödtünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: