• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bruce örül Bent sikerének  A Sunderland menedzsere, Steve Bruce nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy Fabio Capello behívta Darren Bentet az angol válogatottba.

  Steve Bruce és Darren BentA támadó nyáron, 10 millió fontért igazolt a Fekete Macskákhoz a Tottenham Hotspurtől. Nem volt gondja a beilleszkedéssel, már nyolc bajnoki gólnál tart, ezzel ő a Premier League legjobb angol gólszerzője.

  Teljesítményére Capello is felfigyelt és behívta a válogatottba a Brazília elleni barátságos mérkőzésre, aminek Bruce nagyon örül.

  “Darren egy igazi klasszis, egy percre sem áll meg, akár meccsről, akár edzésről van szó. Szerintem ez a fajta hozzáállás is szerepet játszott abban, hogy Capello behívót küldött neki” – mondta a korábbi Wigan-mester.

  “Elég megnézni, hogy hány gólt lőtt a szezon során, ráadásul nem is akármilyeneket. Egyből rájöhetünk, hogy milyen remek játékosról van szó.”

  “Mikor leigazoltuk és először láttam játszani, magam is meglepődtem, hogy mennyire érzi a kaput. Akkor már biztos voltam benne, hogy jó üzletet csináltunk és egy nagyszerű csatárral erősödtünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: