• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ince szerint Robbo megérdemel egy esélyt  A Blackburn Rovers mestere, Paul Ince szerint csapata kapusa, Paul Robinson megérdemelné, hogy Fabio Capello visszahívja őt a válogatottba.

  Ince szerint a Tottenham Hotspurtől 3,5 millió fontért igazolt hálóőrnek remek lehetőség lenne a Németország elleni barátságos meccs, hogy visszanyerje a válogatott szurkolóinak bizalmát.

  Robinson Fabio Capello vezetése alatt még nem szerepelt a Háromoroszlánosoknál, de hétvégén, a Chelsea elleni meccsen voltak szép védései.

  “Szerintem megérdemel egy lehetőséget. Barátságos meccsre készül a válogatott, tehát miért ne? Tudom, hogy jelenleg David Jamesé az egyes számú mez, de Robbo egyszerűen remekel, mióta nálunk van.” – mondta Ince.

  “Nagyon jó üzletet csináltunk, amikor leigazoltuk. Ahogy én látom, ő a bajnokság legjobb kapusa és még mindig képes fejlődni.”

  “A Tottenhamnél kevés volt az önbizalma, mert otani karrierje vége felé keveset játszott. Szeretett volna tiszta lappal kezdeni, mióta itt van, csak a munkájára koncentrál és ez látszik is a teljesítményén.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: