• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ince szerint Roque marad



    A Blackburn Rovers menedzsere, Paul Ince szerint Roque Santa Cruz jól érzi magát a Ewood Parkban és biztos benne, hogy maradni fog.

    A Vb-selejtezők miatti szünet nem volt a legkellemesebb időszak Paul Ince számára, hiszen folyamatosan olyan hírek jelentek meg, hogy Santa Cruz a Manchester Cityhez igazolna, és a csilei középpályás, Carlos Villanueva nem szeret együtt dolgozni vele.

    A mesteren nehát nagy a nyomás mindössze hét mecs után, de a korábbi angol válogatott középpályás szerint a bonyodalmakat az okozza, hogy rosszul fordították le a dél-amerikaiak nyilatkozatait.

    “Roque biztosan nem lesz a januári távozók listáján, ha szerettünk volna megválni tőle, már nem lenne itt.” – kezdte Ince.

    “Azt mondta, imádja a Blackburnt, ha nem így lenne, nem írt volna alá egy négy éves szerződést pár hete. Már csak néhány hét van hátra januárig, így egyértelmű, hogy megkezdődtek a találgatások.”

    “Carlosszal is beszéltem, akit feldühítettek a róla megjelent dolgok és azonnal tagadott. Sajnos ez annak az eredménye, hogy sok fontos dolog kimarad a nyilatkozatok lefordítása után.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: