• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ince szerint Roque marad  A Blackburn Rovers menedzsere, Paul Ince szerint Roque Santa Cruz jól érzi magát a Ewood Parkban és biztos benne, hogy maradni fog.

  A Vb-selejtezők miatti szünet nem volt a legkellemesebb időszak Paul Ince számára, hiszen folyamatosan olyan hírek jelentek meg, hogy Santa Cruz a Manchester Cityhez igazolna, és a csilei középpályás, Carlos Villanueva nem szeret együtt dolgozni vele.

  A mesteren nehát nagy a nyomás mindössze hét mecs után, de a korábbi angol válogatott középpályás szerint a bonyodalmakat az okozza, hogy rosszul fordították le a dél-amerikaiak nyilatkozatait.

  “Roque biztosan nem lesz a januári távozók listáján, ha szerettünk volna megválni tőle, már nem lenne itt.” – kezdte Ince.

  “Azt mondta, imádja a Blackburnt, ha nem így lenne, nem írt volna alá egy négy éves szerződést pár hete. Már csak néhány hét van hátra januárig, így egyértelmű, hogy megkezdődtek a találgatások.”

  “Carlosszal is beszéltem, akit feldühítettek a róla megjelent dolgok és azonnal tagadott. Sajnos ez annak az eredménye, hogy sok fontos dolog kimarad a nyilatkozatok lefordítása után.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: