• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Wigan hosszabbítana Scharnerrel



    A Wigan Athletic játékosa, Paul Scharner elmondta, hogy a klub szeretne szerződést hosszabbítani vele, ennek a kérésnek boldogan eleget tenne.

    pscharner.jpgA 28 éves futballista 2005-ben igazolt a lancashire-i gárdához 2,5 millió fontért. Jelenlegi kontraktusa 2009-ben jár majd le.

     

    “Steve Bruce (a menedzser) és én nem rég beszéltünk, azt mondta, hogy szeretné, ha meghosszabbítanám a szerződésemet.” – mondta Scharner a Wigan Evening Postnak.

     

    “Ez jó érzés a számomra, de azt mondtam, hogy előbb fejezzük be a szezont és minden energiánkat a bent maradásra fordítsuk.”

     

    A sokoldalú játékos képes középpályásként és szélsőhátvédként is játszani. A téli átigazolási időszakban szóbahozták a Fulhammel.

     

    Az osztrák bekk reményei szerint visszatérhet a válogatottba az EB-re. Eddig azért maradt ki a nemzeti tizenegyből, mert összeveszett az Osztrák Labdarúgó-szövetség (OFB) vezetőivel.

     

    “Mondtam néhány dolgot a szövetség profizmusáról, de azóta változtak a dolgok. Nem feltétlenül az OFB, inkább én lettem más.”

     

    “Készülök a behívásra, minden edzésen külön munkát végzek, hogy készen álljak, ha szükség lesz rá.”

     

    “Ha nem kerülök be a keretbe, akkor megyek nyaralni, ilyen egyszerű.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: