• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rio: “A United a legjobb”  Rio Ferdinand szerint a Manchester United a jelenlegi formájában a lehető legerősebb és ha rajta múlna, egyáltalán nem változtatna a kereten.

  Rio FerdinandA hónap végéig a Vörös Ördögök megnyerhetik a bajnokságot – ehhez még hét pontra lenne szükségük – és a Bajnokok Ligáját is.

  Sir Alex Ferguson csapata nagyszerű formának örvend, tegnap különösebb probléma nélkül verték 3-1-re saját otthonában az Arsenalt. Az egyetlen kellemetlenséget Darren Fletcher kiállítása jelentette a manchesterieknek.

  Valószínű, hogy a Stadio Olimpicóban Rio Ferdinand vezeti majd ki kapitányként a Unitedet a pályára. Az angol válogatott bekk elképzelni sem tudna jobb csapatot, mint amelyikben jelenleg játszik.

  “Egyik játékosunkat sem lennék hajlandó elcserélni, bárkit is ígérnének cserébe” – mondta Ferdinand.

  “Ha ránézek a világ legjobbjainak mondott játékosokra, aztán körbenézek az öltözőnkben, mindig arra jutok, hogy nagyon örülök, amiért itt lehetek.”

  “Sokan sokféle véleménnyel vannak arról, hogy kik a világ legjobb futballistái, de én végtelenül elégedett vagyok azokkal, akik nálunk játszanak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: