• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fabregas-ügy: Az Arsenal egy kicsit többet kér a Barcától



    Az Arsenal is szívesen véget vetne már a Cesc Fabregas körüli huzavonának, a klub elöljárói hajlandóak lennének odaadni a Barcelonának a középpályást, ha a katalánok valamivel feljebb tornásznák legutóbbi ajánlatukat.

    Az Ágyúsok az utóbbi években tűzzel-vassal tiltakoztak ellene, hogy visszaengedjék a világbajnok középpályást a Barcához, ahhoz a klubhoz, melyet még tinédzserként hagyott el a londoniak kedvéért.

    A gránátvörös-kékek nemrég 27 millió fontos ajánlatot tettek a 24 éves játékosért, amire az Arsenal nemet mondott. Mivel Fabregas látszólag nagyon szeretne már visszatérni a Camp Nouba, és a barcelonaiak türelme is fogy, a piros-fehérek egy valamivel jobb ajánlat esetén rábólintanának az üzletre.

    Egyes hírek szerint a fővárosiak már 30 millió fonttal is kiegyeznének, bár tavaly nyáron még elutasították a Barcelona hasonló összegű ajánlatát.

    “A pénzügyi igazgatónk, Ivan Gazidis nemrégiben kapott egy 27 millió fontról szóló ajánlatot, amit azonnal visszautasítottunk. Arra számítunk, hogy érkezik majd egy valamivel jobb ajánlat. Ha így lesz, kénytelenek leszünk eladni Fabregast” – mondta a BBC-nek az Arsenal egyik magas rangú vezetője.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: