• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az Arsenal egyre közelebb Cahill és Samba megszerzéséhez



    Az Arsenal esélyei egyre jobbak Gary Cahill és Chris Samba megszerzését illetően. A két játékosért összesen 24 millió fontot fizetne a londoni klub.

    Az Ágyúsok mestere, Arsene Wenger úgy látja, csapata leggyengébb pontja a védelem, így mindjárt egyszerre két játékossal próbálná meg betömni a hátsó alakzaton tátongó lyukakat.

    A francia mester egyik fő célpontját, Phil Jonest már elvitte a Manchester United, de egy másik Balckburn Rovers-játékos, Chris Samba is a kívánságlistáján szerepel.

    Rajta kívül Gary Cahill is átköltözhet az Emiratesbe. A londoniak pénzügyi igazgatója, Ivan Gazidis nemrég együtt ebédelt a Bolton Wanderers elnökével, Phil Gartside-dal, a fő téma természetesen a védő leigazolása volt.

    A boltoniak a hírek szerint 93 millió fontos adósságot halmoztak fel, így jól jönne nekik az angol bekk eladásából származó pénz. Bár ők 17 millió fontra taksálják játékosukat, Wenger bízik benne, hogy egy 15 milliós ajánlat is elég lesz. A piros-fehérek úgy tervezik, a két játékost összesen 24 millió fontból megszerezhetik.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: