• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger gyorsan letudná Fabregas és Nasri ügyét



    Szeretne tisztán látni az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger, ezért minél előbb véget vetne a Cesc Fabregas és Samir Nasri körüli hercehurcának.

    A Barcelona kezdetben 27 millió fontot ajánlott Fabregasért, de az Ágyúsok nemet mondtak, mondván ők legalább 40 milliót szeretnének kapni a játékosért.

    A világbajnok középpályást a hírek szerint nagyon megviseli, hogy nem akarják visszaengedni nevelőegyesületéhez, ezért a londoniak inkább az eladása mellett döntöttek.

    Több olyan hír is megjelent, miszerint elfogadták a katalánok 27 milliós ajánlatát, mely mellé még 5,2 milliót kaphatnak különböző juttatások formájában a jövőben. Úgy tudni, az üzlet már a piros-fehérek hétvégi, Newcastle United elleni bajnokija előtt létre jöhet.

    “Ez így igaz. Szeretnénk minél előbb lezárni ezt az ügyet, akár így, akár úgy. Nagyon hamar ki fog derülni, hogy Fabregas hol folytatja” – mondta Wenger.

    A másik lehetséges távozó Nasri, akit már csak egy évig köt szerződés az Emiratesbe, így jövőre ingyen távozhatna. Őt a Manchester City vinné, a hírek szerint 25 millió fontot fizetnének érte.

    “A Nasri-ügyben egyelőre nincs előrelépés. Nem könnyű a lehetséges átigazolásokról beszélni, de itt az ideje, hogy döntést hozzunk. Az lenne a legjobb, ha már a szezonkezdet előtt minden eldőlne.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: